Kinderactiviteiten in Noord-Londen

Noord-Londen is niet ideaal voor toeristen, maar het is een van de goedkopere gebieden in de stad te blijven. Ongeacht hoe populair het is, zijn er veel familie-activiteiten te genieten in het gebied. Van schaatsen tot kunst en kunstnijverheid, kan uw gezin genieten van een leuke dag in Noord-Londen.

Arts

Als uw kind geniet van creatieve activiteiten, is er een overvloed te genieten in Noord-Londen.

The Little Angel Theatre is voor kinderen, maar het heeft een twist. Sinds 1960, toen opgericht door John Wilkes, dit theater heeft een verscheidenheid van spelen met poppen geproduceerd. Op bepaalde dagen kunnen kinderen zelfs hun eigen dramatische voorstelling met poppen te maken. De Tricycle Theater en Cinema biedt ook activiteiten voor kinderen. Familie films en producties worden aangeboden een aantal doordeweekse dagen, en je zal een groot aantal workshops voor kinderen op sommige weekends te vinden.

Als hands-on kunst is van meer belang zijn voor uw kind, Painted Earth biedt aardewerk lessen voor kinderen. Ze kunnen hun eigen creatie of verf een die al is gemaakt schimmel. Kite Art Studios biedt ook workshops voor kinderen in diverse ambachten. Deze klassen verschillen elk weekend.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in muziek, Music Hall for Children biedt workshops en hands-on exposities. Kinderen kunnen het testen van een aantal instrumenten om te zien wat het beste bij hen past.

Dieren

Kinderen zijn dol op dieren vaak, en Noord-Londen heeft twee zeer verschillende ervaringen voor dierenliefhebbers. Syon Park, het grootste park in Noord-Londen, is meer dan 500 jaar oud. Het is de thuisbasis van tropische bossen, waar de kinderen van aangezicht tot aangezicht kan komen met een verscheidenheid aan dieren, van alligators naar wilde vogels.

In de omgeving is Chessington World of Adventure en de Zoo. Naast de adventure park, is er een groot aquarium waar kinderen kunnen zien dat mensen zwemmen met haaien.

activiteiten

Noord-Londen heeft veel activiteiten voor kinderen die hen niet alleen vermaken, maar hen helpen verbranden wat energie. Alexandra Palace heeft de grootste overdekte ijsbaan in het gebied.

Als schaatsen is geen favoriete bezigheid van uw kind, zijn er indoor en outdoor adventure parken voor degenen die jonger zijn dan 11. Playaway huizen indoor glijbanen, ballenbak en nog veel meer. Bramley's Big Adventure is een avontuurlijke speelplaats die speeltoestellen en games is thema.

Oudere kinderen zullen genieten van Alton Towers. Dit pretpark heeft de meest intense achtbanen in Engeland.