Australische Kids Games

Australische Kids Games


Australische kinderen spelletjes variëren van outdoor bal spelen om leuke spelletjes die partij zijn bij de traditionele inheemse favorieten, aangepast voor een moderne samenleving. Bijvoorbeeld, tennisballen, grote ballen en water-play "noodles" worden gebruikt in games die ooit gebruikt speren en clubs. Sommige spelletjes vergelijkbaar met populaire games in andere culturen verschijnen, en de Australische kinderen ook tal van games die populair bij kinderen in Noord-Amerika zijn te spelen ..

Keep-Away Ball Games

Australische kinderen spelen tal van balspelen buiten. In "Piggy in het midden," twee kinderen staan ​​aan beide zijden en gooien een bal heen en weer. Een derde kind is de "piggy" in het midden die probeert om de bal te vangen. Mocht de "piggy" ophalen van de bal, de persoon die het gooide is nu in het midden. In "Volley ballon," spelers gebruiken hun handen om een ​​ballon in de lucht te houden.

Een traditionele aboriginal spel genaamd "Pulyugee" betrekt mensen in het bezit van een bal, meestal gemaakt van dierlijke huid, het vermijden van het krijgen van tag door de oppositie. In "Keentan," spelers op tegengestelde teams proberen om de bal te gooien om hun teamgenoten, terwijl het houden van uit de buurt van de rivaliserende team. Het is ook bekend als "Kangaroo Play", omdat de oppositie ziet eruit als een stelletje kangoeroes hoppen omdat ze springen op de bal te stelen.

Feest spelletjes

"Lolly" is Australisch jargon voor snoep. Om "Lolly Relay," spelen kinderen te verdelen in twee of meer gelijke regels. Op de telling van drie, het eerste kind in de rij heeft op een paar wanten te zetten en dan uitpakken een lolly. Zodra de snoep in haar mond, passeert ze de wanten naar het volgende kind. De eerste regel om al hun lollies uitgepakt wint.

Een ander leuk gezelschapsspel is "langs het perceel." Een pakket wordt herhaaldelijk verpakt, met een klein teken binnen elke laag. Elk kind aan de beurt uitpakken één laag, en houdt de verrassing bevat binnen.

Boomerang Games

Boemerangs zijn een traditioneel Australisch icoon. Wanneer deze V-vormige houten objecten correct worden geworpen, zullen zij terug naar de werper. Ze kunnen worden gebruikt in een traditionele inheemse spel bekend als Bubberah. Meerdere spelers kunnen hun boemerangs gooien. De winnaar is degene wiens boemerang terugkeert het dichtst bij hem. In "Yahweerh," een persoon heeft om een ​​schild te gebruiken om boemerangs die anderen gooien afbuigen.

Outdoor Group Games

Deze Australische kinderen spelletjes zijn het best gespeeld buiten met een grote groep kinderen. In "Red Rover," kinderen zijn onderverdeeld in twee gelijke teams. Ze staan ​​tegenover elkaar, stevig hand in hand. Zij nodigen een kind op een moment om over te lopen en proberen om door te breken. Ze zingen elke keer: "Red Rover, Rood Rover, stuur [kind] rechts over." Als het kind maakt het door, hij neemt iemand terug naar zijn kant. Als hij vastzit krijgt, blijft hij met dat team.

Er is ook de klassieke "Tug of War", waarin de kinderen worden verdeeld in twee teams van gelijke sterkte. Ze trekken aan beide zijden van een touw, totdat een groep binnen een vooraf getrokken cirkel of over een lijn wordt getrokken.