Hoe het opzetten van een BMX Bike to Flatland Tricks Praktijk

Hoe het opzetten van een BMX Bike to Flatland Tricks Praktijk


Meeste fietsen met 20-inch wielen worden gewoonlijk aangeduid als BMX, maar dit is een verkeerde benaming. Een BMX fiets is ontworpen voor fiets motorcross racen, is meestal lichtgewicht aluminium en is ongeschikt en onveilig voor het beoefenen van flatland - een balans op basis van competitieve cycling sport - stijl trucs. Een 20-inch freestyle fiets is meestal een zwaardere, meer solide stalen frame fiets met een gyro - een rem ontklitter - geïnstalleerd vanaf de fabriek die het mogelijk maakt om het stuur om volledig rond te draaien zonder dat de remkabel verstrikt raakt. Deze fietsen worden vaak voorgesteld als BMX-fietsen, en als zodanig zijn wat de meeste mensen gewoonlijk verlangen om "te zetten van een BMX fiets naar een flatland fiets", terwijl ze in werkelijkheid al een fiets geschikt is voor flatland tricks die alleen moet worden pinnen, zoals eigenaar degene die afgebeeld op global-flat.com, geïnstalleerd.

instructies

installeren Pinnen

1 Hoe het opzetten van een BMX Bike to Flatland Tricks Praktijk

De bout bevestigen van het wiel aan het frame houdt de asmoer.

Verwijder een as moer en ring door te draaien tegen de klok in met de juiste aansluiting bit en bestuurder. Zet de wasmachine opzij als haringen de plaats van de wasmachine zal nemen.

2 Schuif een peg over de as, met behulp van de meegeleverde dimensionering afstandhouder voor kleinere assen indien nodig.

3 Steek de as moer in de bit en, met behulp van de 2-inch uitbreiding en driver, plaats de moer met de klok mee.

4 Hoe het opzetten van een BMX Bike to Flatland Tricks Praktijk

Deze rijwielen pinnen geïnstalleerd.

Herhaal stap 1-3 totdat alle pinnen zijn geïnstalleerd.

Hints

  • Zorg ervoor dat het wiel recht in het frame voordat volledig aanscherping as
  • Universele pasvorm pinnen zijn gemakkelijk te verkrijgen bij de plaatselijke fietsenwinkel.
  • Gebruik nooit een wasmachine met de pen, tenzij het speciaal is ontworpen voor de pen. Een wasmachine met een diameter kleiner dan de pin gezicht diameter zal een hefboomeffect punt te maken en eventueel buigen of breken de as toen stond op.
  • Threading stijl pinnen worden niet aanbevolen als ze kunnen gemakkelijk uithalen tijdens een poging een evenwicht truc. Gebruik bolt-on stijl haringen alleen.
  • De meeste kinderen onder de leeftijd van 16 jaar niet de kracht om de bouten op een fietswiel te scherpen om de vereiste specificaties en mag nooit proberen reparaties zonder toezicht van een volwassene.