Hoe om te trouwen op de Queen Mary 2

Hoe om te trouwen op de Queen Mary 2


De Queen Mary 2 is het vlaggenschip van de Cunard vloot. De massale 151.400 ton oceaanstomer werd gelanceerd in 2004 als een eerbetoon aan de oorspronkelijke Queen Mary, die zijn eerste reis in 1936 gemaakt en is omgetoverd tot het Long Beach Hotel in Californië. Trouwen op de Queen Mary 2 zijn van de symbolische variëteit, en de enige dienst die door de cruise-lijn is een vernieuwing van de geloften. Cunard staat niet toe dat de officiële huwelijksceremonies plaatsvinden aan boord van haar schepen.

instructies

1 Ga naar de Cunard Cruise Line website, waar u informatie kunt vinden over de gehele vloot van schepen, waaronder de Queen Mary 2. vertrouwd met het schip lay-out, de voorzieningen, attracties en de algemene entertainment opties. Beslissen of het de juiste instelling zal dienen voor u om uw geloften te vernieuwen.

2 Ga naar de "Special Occasions" pagina van de Cunard Cruise Line website. Hier vindt u een beschrijving van de vernieuwing van geloften ceremonie pakket te vinden. Het pakket omvat "een mooie ceremonie venue aan boord," een boeket en knoopsgat, een fles champagne, een ceremonie onder leiding van de kapitein van het schip, een single-tiered cake, een professionele fotograaf, naar keuze van één foto, een zilver-plaat foto frame, een ondertekende plechtige verklaring van de kapitein en een Cunard ceremoniële geschenk. De kosten van het pakket is $ 400 per paar met een iets hoger tarief op bepaalde reizen met ingang van april 2011. Een minimum van een opzegtermijn van twee weken is vereist.

3 Neem contact op Cunard Cruise Line via telefoonnummer 011-44-0845 071 ​​0305 voor meer informatie of om uw vernieuwing van geloften ceremonie op de Queen Mary 2. plannen Als u liever e-mail, het adres is [email protected]

4 Download een vernieuwing van geloften reservatie formulier van de Cunard Cruise Line website. Print en vul het formulier, mail het dan naar Celebrations, Cunard, Carnaval Huis, 100 Harbour Parade, Southampton, Engeland, SO15 1E. Cunard zal telefonisch contact met u te herzien en te bevestigen de ceremonie en af ​​te ronden geen details.

5 Verpak de kleding die u wenst te dragen voor de vernieuwing van geloften ceremonie. Nodig vrienden en familie bij te wonen.