DIY: Fish Tank Background

Omdat in het aquarium hobby is leuk en de moeite waard, en niet te vergeten therapeutische. Het opent ook de mogelijkheid voor u om creatief te zijn door te kiezen wat voor soort decor of thema's op te nemen met de tanks. Het creëren van je eigen aquarium achtergrond is een geweldige manier om je creatieve reis in de aquarium hobby te beginnen.

mirrors

Vele malen, als je een spiegel die hecht aan de muur, kun je gewoon plaats het aquarium tegen die spiegel. Het heeft tot gevolg dat er een gespiegelde achtergrond op het aquarium te creëren. Veel vissen te genieten van het gevoel van kameraadschap ze uit een gespiegelde achtergrond te krijgen.

Fabrics

Een bezoek aan een stof op te slaan kan inspireren om een ​​one-of-a-kind aquarium achtergrond te maken. Houd u dubbelzijdige tape rond de randen van het weefsel aan de achterkant van het aquarium en het creëren van enig effect u wenst voor uw onderwater gemeenschap.

kid Geïnspireerd

Als u kinderen, hebben een geweldige manier om familie tijd met hen door te brengen, terwijl het hen een creatieve uitlaatklep, wordt ertoe te bewegen op hun eigen aangepaste kunstwerk op bouw papier te zetten. Met dubbelzijdig plakband, plak het aan de achterkant van het aquarium voor een sentimentele achtergrond uw familie zal houden.