Hoe maak je Caramel Corn die niet Sticky

Hoe maak je Caramel Corn die niet Sticky


Caramel maïs die wordt gesmolten of plakkerig is niet goed gaar. Wanneer u uw zelfgemaakte caramel te maken, is het cruciaal om het naar de juiste temperatuur te brengen. Dit zorgt ervoor dat wanneer het afkoelt, droogt als een glanzende coating dan een kleverige saus. De caramel zelf is eenvoudig te maken en de maïs kan in een korte tijd worden gemengd, dus geef het maken van uw eigen karamelgraan een keer te proberen.

instructies

1 Combineer boter, bruine suiker, zout en corn syrup in een grote pan.

2 Roer het mengsel goed met een houten lepel en verhoog het vuur hoog. Voortdurend roeren de karamel verwarmt tot branden voorkomen.

3 Stop roeren zodra de karamel begint te koken. Laat het koken voort te zetten op een laag koken tot een snoepje thermometer meet 285 graden F.

4 Verwijder de karamel van het vuur zodra de juiste temperatuur heeft bereikt en roer zuiveringszout en vanille. Roer de caramel goed als het borrelt en schuim uit de baking soda.

5 Verdeel de popcorn in een enkele laag op de bakplaat. Giet de karamel gelijkmatig over de popcorn. Hussel de popcorn goed met houten lepels.

6 Bak de karamelgraan bij 250 graden van F 60 minuten al roerend goed op de 15-minuten en opnieuw elke 10 minuten daarna.

7 Laat de karamelgraan volledig afkoelen voordat u hem in plastic opbergdoos zakken of luchtdichte containers.