Hoe maak je je schoen Bind Met behulp van de eerste drie gaten

Hoe maak je je schoen Bind Met behulp van de eerste drie gaten


Of je vastzit met korte veters of als je gewoon wilt om te proberen een nieuwe look, er is een manier om je schoenen te binden met behulp van alleen de eerste drie holes. Het is niet veel anders dan de methode de meeste mensen gebruiken voor koppelverkoop schoenen. Maar het kan de manier waarop uw schoenen zien veranderen en kunt u ze op en je voeten glijden gemakkelijk.

instructies

1 Begin met het rijgen van de schoenveter tussen de set gaten die het dichtst bij de teen van de schoen. Trekken aan weerszijden van de schoenveter ervoor zorgen dat de lengte zelfs aan beide zijden.

2 Neem de juiste snaar en steek deze over de links. Haal deze door het volgende gat aan de linkerkant, boven de eerste set gaten waar je begon. Grijp dan de linker shoestring en haal deze door het volgende gat aan de rechterkant. U zult een "X" met de veters vormen omdat men steekt boven de andere.

3 Herhaal kruising wijze de lengte van de schoenveter die nu links naar rechts trekken. Haal deze door de rechter zijde hole van de derde set gaten. Vervolgens steekt u de juiste snaar naar links en haal deze door dat gat ook. Bind je schoenen zoals gebruikelijk.

4 Tuck de lengte van de veters achter de tong van de schoen als ze te lang nadat je ze binden.