Zelfgemaakte Lip Scrub

Zelfgemaakte Lip Scrub


Droge, schilferige huid op de lippen komt vooral veel voor tijdens de wintermaanden, maar blootstelling aan de zon kan ertoe leiden dat uw lippen gesprongen worden ook. Je kunt je lippen scrubben met behulp van een zelfgemaakte remedie van eenvoudige en natuurlijke ingrediƫnten gevonden in uw eigen keuken. Zacht en soepel lippen zijn slechts een lip scrub afstand.

Mint Lip Scrub

Maak een zelfgemaakte lip scrub met een Minty geur door de combinatie van 1/4 kopje suiker, een druppel pepermuntolie, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olijfolie. Voeg genoeg water tot een pasta die is stevig genoeg om niet te vervallen je lippen wanneer toegepast vormen.

Bevochtig een washandje met warm water en wring het water uit het. Breng de natte washandje direct op de lippen en houd het daar gedurende vijf minuten. Dit verzacht de lippen en de huid rond de lippen, zodat u het maximale voordeel uit uw zelfgemaakte lip scrub.

Breng de lip scrub om je vinger en wrijf het op beide lippen in een cirkelvormige beweging. Open je mond om de hele lip gebied en wrijf dekking voor slechts een minuut om te voorkomen dat de huid te irriteren. Spoelen met water en een natte washandje totdat alle zelfgemaakte lip scrub is verwijderd.

Suiker en Vaseline

Solliciteer vaseline op je lippen met behulp van uw wijsvinger en omvatten zowel je boven- en onderlip. Giet een lepeltje suiker in een kom en duik je vinger in de suiker. Dep je gesuikerde vinger op je lippen, totdat de onderste en bovenste lip vallen. Wrijf de suiker-en-petroleum-jelly-oplossing gedurende 30 seconden in een cirkelvormige beweging om droge, schilferige huid te verwijderen. Spoel je lippen met warm water en dep ze droog met een schoon washandje.

U kunt een vaste stok lippenbalsem gebruiken als u geen vaseline beschikbaar te hebben. Bedek je lippen in verschillende lagen lippenbalsem voor maximale voordelen.