Hoe kan ik vrienden maken in je tweede jaar

Hoe kan ik vrienden maken in je tweede jaar


Het maken van vrienden op de middelbare school kan een uitdaging zijn, vooral als je introvert of verlegen zijn. Zelfs als u zeker weet, zijn er nog obstakels, want er zijn meestal veel van de politiek betrokken zijn bij de middelbare school sociale kringen. Omdat het een tweedejaars, heb je een paar dingen werken in uw voordeel omdat je een jaar van de middelbare school onder je riem. Door gebruik te maken van uw bestaande kennis met een paar eenvoudige tips, kunt u snel je vriendenkring uit te breiden en te genieten van een rijk sociaal leven.

instructies

1 Bevriend binnenkomende eerstejaars. Gebruik je jaar ervaring in uw voordeel door versoepeling van de overgang underclassmen's in de middelbare school rangen. Anderen helpen is zijn eigen beloning, maar u kunt eigenlijk een paar vrienden uit de deal. Je zult iets van een mentor op het eerste, maar na verloop van tijd als ze leren de touwen, kan een vriendschap ontwikkelen.

2 Voed je casual-kennis relaties. Een oude lab partner of ex-ploegmaat die je niet zo goed kent, kan veranderen in een vriend als je de moeite hartelijk te maken. Initiëren small talk als je hem ziet. Het kan blijken dat je niet veel met elkaar gemeen hebben, maar het kan geen kwaad om de inspanning te maken.

3 Neem de tijd en doe het proces niet haasten. Als je komt op een te sterk, kon je onbedoeld duwen mensen weg. Erger nog, woord kon verspreiden over uw onconventionele manieren. Als u een negatieve reputatie te ontwikkelen, kan het een muur die nieuwe vriendschappen moeilijk zal maken te creëren.

4 Woon sociale functies. Je moet jezelf er even uit te zetten en maak jezelf beschikbaar. Voetbalwedstrijden, pep rally's, mixers of zelfs studiegroepen bieden al vele vriend kansen. Alleen gaan klasse zal uw vriend maken van de mogelijkheden te beperken. Geef mensen een kans om je te zien in een ander licht.

5 Act vertrouwen. Zelfs als je stiekem strijd verlegenheid, kan het uiterlijk van zelfbewustzijn goed voor je werken. Als je consequent handelen verlegen en teruggetrokken, zult u uw laagdrempeligheid verminderen.