Hoe maak je een betere relatie met degene die je lief hebt

Hoe maak je een betere relatie met degene die je lief hebt


Hoe maak je een gelukkige relatie hebben. Het kan helpen je kijkt naar dingen anders als je worstelt met jaloezie of andere onzekerheden.

instructies

1 Je hebt in een goede relatie aangegaan en willen dat zo houden, toch? Een van de snelste manieren die ik een relatie heb gezien gaan zuur is koppels niet geven elkaar de ruimte. Het is echt geen grap, of een domme borstel off-line, Het betekent alleen dat, We moeten allemaal wat ruimte nu en dan.

2 Ik hoorde een paar net de andere dag. Ze zegt: "Waarom wil je naar het balspel wanneer je weet dat ik die nacht werken? ' Nu, dit voor mij klinkt bezitterig, Hij wil om te gaan met de jongens naar een balspel, Hij zegt: "Ik heb geen plannen wanneer het spel wordt gespeeld" Mijn man en ik hebben veel met elkaar gemeen, maar als hij wil nu en dan, Dus wat uit te gaan met de jongens? Geeft me de tijd om dingen die ik genieten van die niet altijd hem onder te doen.

3 Het is belangrijk om samen dingen te doen, maar je moet nooit aanstoot nemen als hij af en toe wil om op te hangen met de jongens, of als u met de meisjes. Werk samen en praten, niet debatteren over de kleine dingen, kan iedereen van ons in een relatie en nog steeds onze individuele zelf, zolang de communicatie is aan de gang. Laat je niet onzekerheden ruïneren de kans op een heel gelukkig leven samen.

4 Net zo belangrijk als het is voor u om samen tijd hebben, het is even belangrijk dat u enige tijd uit elkaar te brengen, zal je elkaar meer gaan waarderen, en hebben meer om over te praten!

Hints

  • Dit zijn mijn persoonlijke opvattingen en ze zijn niet bedoeld om iemand te beledigen, Als het artikel is nuttig voor u, Beoordeel het, bedankt
  • Dit kun je een gelukkiger mens te maken.