Welk type van Spoon moet worden gebruikt bij het smelten van chocolade?

Welk type van Spoon moet worden gebruikt bij het smelten van chocolade?


Smelten van chocolade is gemakkelijk te doen of het nu op het fornuis in een bain-marie, in de magnetron of in de oven. Er zijn in principe twee belangrijke regels als het gaat om het smelten van chocolade. Ten eerste, niet chocolade te hoog vuur, omdat het kan verschroeien en smaak te verliezen. Ten tweede, vocht en vocht kunnen een partij van chocolade verpesten door het te laten klonterig en korrelig geworden. Nadat je deze twee regels hebben gevolgd en de chocolade begint te smelten, moet je om het te roeren. Wat soort lepel moet worden gebruikt voor het smelten van chocolade?

Houten

Welk type van Spoon moet worden gebruikt bij het smelten van chocolade?


Als je het smelten van chocolade niet bereiken voor een houten lepel te roeren in een vloeistof. Houten lepels vocht vasthouden, die chocolade kan ruïneren. Eventueel vocht dat wordt toegevoegd aan chocolade zal leidt tot blokkering optreden. Het grijpen is wanneer chocolade hobbelig en korrelig, en niet langer werkbaar wordt. Als recept voor vloeistof die moet worden toegevoegd aan chocolade, het beste met de chocolade toevoegt voordat smelten zodat het niet grijpen.

Houten lepels ook absorberen vorige koken geuren, zodat u niet wilt dat uw smeltende chocolade roer en laat het ruiken als een mix van chocolade en spaghetti.

Metaal

Welk type van Spoon moet worden gebruikt bij het smelten van chocolade?


Er is een beetje van de discrepantie tussen de bakkers als het gaat om het gebruik van een metalen lepel voor het smelten van chocolade. Nestle raadt het gebruik van een metalen lepel over houten en plastic, omdat de houten en plastic lepel vocht en geurtjes. Sommige bakkers, echter niet aan te raden het gebruik van een metalen lepel bij het smelten van chocolade. Misschien is de reden dat sommige bakkers niet graag metalen lepels te gebruiken is omdat metalen lepels meer warmte overdragen dan hout of plastic. Bij smelten chocolade, is het belangrijk dat de chocolade langzaam verwarmen. Zorg ervoor dat de lepel is koud en droog is voordat roeren. Een andere reden dat sommige bakkers kunnen niet goedkeuren van metalen lepels kan te wijten zijn aan de neiging van een metalen lepel tot de bodems van pannen krassen.

Plastic

Welk type van Spoon moet worden gebruikt bij het smelten van chocolade?


Hoewel Nestle niet plastic aanbevelen, enkele bakkers de voorkeur aan het gebruik van plastic spatels bij het smelten van chocolade. Kunststof spatels en lepels kan smelten bij hoge temperaturen en als de houten lepel kan absorberen geuren. Als u besluit om een ​​plastic lepel of spatel te gebruiken, zorg ervoor dat het niet een geur te dragen en de chocolade wordt gesmolten bij een lage temperatuur. Plastic lepels zal geen krassen op je pannen en zal uw servies blijven kijken nieuw in tegenstelling tot metalen lepels.