Hoe maak je een Can openen zonder een blikopener

Hoe maak je een Can openen zonder een blikopener. Iedereen weet hoe je een blik te openen. Gebruik gewoon een blikopener. Ze maken elektrisch en handleiding. Maar als je ooit vast in een kleverige situatie zonder een blikopener, kun je jezelf in een heel hachelijke situatie. Hier zijn enkele tips over hoe je een blikje openen zonder een blikopener, zodat je naar binnen om het lekkere eten kunt krijgen.

instructies

1 Gebruik een spijker en hamer aan te boren in het blik. Nu moet u de nagel met alcohol of een brandende hete vlam te steriliseren en zorg ervoor dat de nagel is niet roestig. Vergeet niet dat u dit alleen doen in een wanhopige situatie. (Het is ook een goed idee om een ​​huidige tetanus schot te hebben.) Tik op de bail met behulp van de hamer totdat de spijker stoten door. Herhaal dit langs de hele bus totdat het deksel loskomt. Als het alleen vloeistof in, maak een gat aan elke zijde van de bus, moet de inhoud dan vrij gieten.

2 Zag door het blik met een ijzerzaag. Nogmaals, het is niet mooi; maar het zal doen in een snuifje. Draai het blik op zijn kant en gebruik een metalen ijzerzaag te snijden door de bovenkant van het blikje.

3 Boor in het blik met behulp van een metalen beetje boor. Dit is een werkwijze vergelijkbaar met de nagel en hamer, maar het zal veel sneller gaan en u minder van zweten. Wederom moet u de boor te steriliseren.

4 Buste hem open met een steen. Als je vast zit zonder instrumenten, lag het blik op een rots en pummel met een andere rock. Na vele goede klappen, krijgt u een gat groot genoeg is om het voedsel eruit te komen maken.

5 Schraap het blik met een steen. Dit is een variatie op de Pummel methode. Als je de bus schrapen met een scherpe steen over en weer, uiteindelijk zul je slijten de aluminium en naar binnen.