Kan ik eten Maine Shrimp Raw?

Kan ik eten Maine Shrimp Raw?


Maine garnalen zijn een verrukkelijk, seizoen te trakteren op de zee. U kunt ervoor kiezen knabbelen op Maine garnalen in hun ruwe vorm, omdat ze bekend zijn lief en teder, zonder het koken te zijn. Terwijl Maine garnalen meestal rauw gegeten kan worden, als ze niet goed behandeld of als je in een bepaalde demografische vallen, zou rauwe garnalen niet veilig zijn.

Gevaren van voedsel ziekte

Foodborne ziekteverwekkende parasieten vaker te heersen wanneer voedsel in de temperatuur "gevarenzone." Dit temperatuurgebied van 40 tot 140 graden Fahrenheit, creëert de ideale omgeving voor bacteriën om te groeien, volgens de USDA voedselveiligheid en Inspection service. U kan ernstige buikkrampen, diarree of braken als je ziek van slecht behandeld Maine garnalen geworden. Indien onbehandeld, kan je ernstig uitgedroogd en kon zelfs de wind in het ziekenhuis.

opslag Overwegingen

Tegen de tijd dat Maine garnalen bereiken van uw kruidenier toonbank, het meest waarschijnlijk, zijn ze bevroren. Het bevriezen van de garnalen behouden hun frisheid voor de scheepvaart en houdt ze bij een temperatuur buiten de temperatuur gevarenzone, het minimaliseren van het risico van door voedsel overgedragen ziekten. Zodra u uw partij van Maine garnalen thuis te komen, houd ze bevroren totdat u klaar bent om ze te eten zijn. Toen het tijd was om diepgevroren garnalen ontdooien komt, lopen ze onder koud stromend water om veilig te ontdooien op een snelle manier. Of u kunt ze op te slaan over ijs op de onderste plank van de koelkast 's nachts als je meer tijd hebt. Na het ontdooien, eet ze onmiddellijk, terwijl ze nog steeds ijskoud.

Proper kooktemperatuur

Omdat Maine garnalen hebben meer kans op schadelijke bacteriën hebben wanneer rauw, idealiter moet u uw risico op het krijgen ziek van garnalen door ze te koken tot ten minste 145 F een minimum te beperken, volgens de Food and Drug Administration. U zult weten wanneer de garnalen worden gedaan omdat het vlees wordt parel en ondoorzichtig, in plaats van een verblijf roze en licht transparant.

speciale Concerns

In sommige gevallen is het noodzakelijk om te voorkomen dat het eten van rauw of onvoldoende verhit vlees. Als je zwanger bent, hebben een verzwakt immuunsysteem van een chronische ziekte, zijn ouder of zijn het maken van voedsel voor kinderen, moet je alleen eten of te dienen garnalen die volledig gaar is. Onder deze omstandigheden kan je lichaam niet in staat zijn om op te vechten tegen parasieten die je ziek kan maken, dus koken de garnalen op de juiste temperatuur voor het eten.