Aanwijzingen voor Bath Bombs

Bad bommen zijn klein, compact, rock-harde bollen van gecomprimeerde poeder die u toevoegt aan een bad wanneer je een meer luxe of ontspannen genieten willen. Zij zullen gewoonlijk bel en schuim, en laat een van een verscheidenheid van aromatherapie geuren. Bad bommen zijn eenvoudig te gebruiken en je kunt jezelf zelfs hen.

Met behulp van Bath Bombs

Bad bommen zijn makkelijk te gebruiken. trek gewoon een warm bad en wanneer het bad is half vol, vallen een paar bad bommen in het water. Het beste is om bad bommen laten vallen in het punt waar de stroom van het water uit de kraan raakt het wateroppervlak. Eenmaal in het water, zal het bad bommen break apart te beginnen en te ontbinden, borrelen en het vrijgeven van hun geur. Tegen de tijd dat het bad vol is, moet het badparel volledig verbroken elkaar en verspreid in het badwater.

Het maken van Bath Bombs

Bad bommen kunnen gemakkelijk en goedkoop worden gemaakt van huishoudelijke materialen. Blend citroenzuur poeder met 2 tot 3 keer zoveel zuiveringszout, en meng grondig. Voeg een beetje kleurstof aan dit mengsel - kleurstof zal werken, en een beetje gaat een lange weg. mengen dan in de gewenste geur oliƫn. Je moet over een kleurrijk, lekker ruikende poeder hebben. Bevochtig het poeder door te besproeien met slechts een kleine hoeveelheid van de toverhazelaar, met behulp van een spuitfles. Wees zuinig met de spray: als je het poeder te nat, dan zal beginnen fizzing op je. Vorm van het poeder in een mal. Laat het drogen lucht voor 3 tot 4 minuten, en tik vervolgens naar buiten. Uw bad bommen moet goed om te gaan.

Bath Bombs als Gifts

Bad bommen, vooral zelfgemaakte degenen, maken uitstekende giften. Ze kunnen worden gemaakt van alle geuren en kleuren, dus overweeg het samenstellen van een Variety Pack. Als je pas echt goed in het mengen badparels, kunt u proberen ze te verkopen aan bad en body winkels of online.