How to Get Married Door de vrederechter in Maricopa County, Arizona

How to Get Married Door de vrederechter in Maricopa County, Arizona


Het plannen van een grote bruiloft kan heel stressvol zijn voor sommige mensen. Als het hebben van een grote bruiloft is geen optie voor u, misschien trouwen door de vrederechter kan een betere keuze voor jou. Dit is een meer betaalbaar en low-ley benadering van een trouwdag. Paren die in Maricopa County, Arizona wonen moeten een aantal specifieke maatregelen te nemen om te trouwen door een vrederechter.

instructies

1 Vul een huwelijk vergunningsaanvraag bij het ​​Bureau van de Maricopa County Clerk's. Beiden van jullie zullen identiteitsbewijs nodig, zoals een state-ID, rijbewijs of paspoort van uw identiteitsbewijs te tonen. Als u of uw significante andere geboren werd uit het land, kan een paspoort, geboorteakte of een vreemde kaart in plaats daarvan worden gebruikt.

2 Betaal de omroepbijdrage om het proces te voltooien. De vergoeding voor een huwelijk licentie in Maricopa County is $ 72. De rechtbanken, accepteren contant geld, postwissels of cheques aan toonder. Ze accepteren geen credit cards.

3 Bepaal wanneer u wenst om te trouwen door de vrederechter. U kunt trouwen bij de rechtbank te krijgen direct nadat u uw licentie ontvangen of u kunt wachten en plannen een datum. Je huwelijk licentie certificaat vervalt indien niet gebruikt voor een jaar.

Hints

  • Als je jonger bent dan 18, moet u een notariële toestemming van de ouders vorm hebben of je ouder (s) begeleiden naar een ouderlijke toestemming vorm zucht in de voorkant van de klerk afgifte uw licentie.