Hoe maak je een brandende Arrow Nock

Verlichte pijl nokken helpen houden u van het verliezen van je pijlen of uw steengroeve in de duisternis. De druk van de pees tegen de nok wordt het licht automatisch ingeschakeld voor u, en als je eenmaal op de pijl terug te krijgen, zal een snelle sleepboot het licht uit te schakelen. Zorg ervoor dat u een drukknop bobber licht, niet een draai licht, die niet zal werken voor dit project te krijgen.

instructies

1 Verwijder de batterij en de bijgevoegde licht van de bobber licht. Het moet een slanke cilinder die past in de schacht van je pijl met ruimte om te sparen zijn.

2 Snijd een ΒΌ-inch stukje van het inzetstuk van een oude nok. Gooi de rest weg.

3 Controleer of de niet-verlichting einde van de batterij zal passen binnen de cut-off stuk. U kunt boren uit de binnenkant van de nok om ruimte voor de batterij te maken, en het is goed dat er een beetje wiebelen hier te zijn. Controleer of de cut-off stuk past goed in de schacht van de pijl.

4 Hete lijm de niet-verlichting einde van de batterij in de cut-off stuk. Hoewel dit het drogen, moet u controleren dat de verlichte drukknop einde van de batterij past in uw andere, nog steeds intact doorschijnend Nock. Het is goed dat er een beetje speelruimte zijn.

5 Steek de boor in de nog intacte Nock en boor een klein gaatje door de gleuf waar de pees zit.

6 Breng een dunne kraal van superlijm aan de knop op de push-uiteinde van de batterij. Zorg ervoor dat geen lijm niet te krijgen op het lichaam van de batterij.

7 Schuif de druk einde van de batterij in de intacte doorschijnende nok. Zorg ervoor dat de superlijm raakt de binnenkant van de nok, dan laat het drogen.

8 Test uw ingevulde montage. De druk op de drukknop end moet leiden tot het verlichten, en een lichte ruk aan de nok moet het licht uit te schakelen zonder het scheiden van de montage.

9 Werk je een verlichte montage in de schacht van de boeg. De cut-off stuk nok houdt uw batterij uit te glijden naar de boeg en moet mogelijk worden geschuurd te passen.