Hoe te Reparatie van uw DeWalt Battery Charger

DeWalt produceert draadloze elektrische gereedschappen en een scala aan accessoires, zoals batterijen en opladers. DeWalt acculaders zijn verzegeld eenheden die gespecialiseerde hulpmiddelen nodig hebben om te openen, zoals laders moet voldoen aan de elektrische veiligheidsvoorschriften. DeWalt acculaders geen onderdelen bevatten, en het knoeien met een lader vervalt de garantie en, wat nog belangrijker is, is potentieel gevaarlijk. Echter, sommige DeWalt batterijladers bevatten een zekering, dus als u uw acculader is niet opladen van de accu, is er een goede kans dat je kunt repareren door het vervangen van de zekering. U kunt een zekering op een elektrische voeding winkel te vinden.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw DeWalt acculader is niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Als het is, trek de stekker voordat u verder gaat.

2 Controleer de Dewalt batterijlader om de zekeringdeksel lokaliseren. De positie is afhankelijk van het type oplader, maar de afdekking is meestal op de basis. De zekeringdeksel dienovereenkomstig ge√ętiketteerd. Niet alle DeWalt acculaders hebben vervangbare zekeringen.

3 Toegang tot de zekering door het verwijderen van de zekering terug. Het kan worden bevestigd met een kleine schroef, dus gebruik een geschikte schroevendraaier om de schroef ongedaan te maken. Als nadert plaats direct alle kleine verhoogde gebied op de zijde van het deksel. Steek een kleine platte schroevendraaier onder de verhoogde gebied en til het uit.

4 Wrikken uit de zekering met een platte schroevendraaier. De zekeringen zijn klein en moeilijk te verwijderen met je vingers.

5 Plaats de nieuwe zekering in de zekeringhouder. Plaats het boven de clips, dan voorzichtig naar beneden drukken met uw vingers totdat je hoort vastklikken.

6 Vervang de zekering terug. Als je het getild, drukt u gewoon op zijn plaats. Als de kap schroeven op, vervangt de Phillips schroeven en draai met een schroevendraaier.

7 Zet uw batterij in de DeWalt batterijlader en steek de stekker in. Je kunt zien dat het gerepareerd als het opladen gaat branden.