Hoe maak je een Cat Van Kauwen elektrische snoeren te voorkomen

Hoe maak je een Cat Van Kauwen elektrische snoeren te voorkomen


Elke katten minnaar weet dat het bijna onmogelijk om uw huisdier uit de problemen te houden. En wanneer uw kat is een chewer, het gevaar is nog erger. Voor hen elektrische snoeren eruit te spelen touwtje, en het kan dodelijk zijn als een kat bijt in een snoer aangesloten op een stopcontact. Dat is de reden waarom kattenliefhebbers up moet komen met een oplossing. Er zijn een paar eenvoudige stappen die uw kat zou kunnen houden van het krijgen in de problemen.

instructies

Hoe maak je een Cat Van Kauwen elektrische snoeren te voorkomen

1 katten houden van te spelen. Waardoor ze uit de buurt van elektrische snoeren kan zo eenvoudig als het houden van sommige katten speelgoed rond.

2 Als het mogelijk is, verbergt snoeren van katten. Dit kan worden gedaan door koorden onder meubels en tapijten. Wees ervan bewust dat sommige katten zullen wiebelen onder meubels of in krappe ruimtes.

3 andere goede manier om kabels te verbergen is om te kopen koord dekt. Covers zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Het omvat niet alleen de bescherming van uw kat, maar ze helpen om uw snoeren georganiseerd. Het kan ook kabels te houden van verstrikt te raken, en zijn een must voor gezinnen met jonge kinderen.

4 Bitter Apple Spray, gemaakt door Grannicks, kost ongeveer $ 30 voor een fles. spuiten Gewoon het koord en katten weg te houden. Het werkt omdat de spray slecht ruikt en smaakt verschrikkelijk om katten. De spray is onschadelijk voor katten. Het kan zijn dat de spray van tijd tot tijd opnieuw toe te passen, omdat het de neiging te vervagen.

Hints

  • Gelukkig zullen sommige katten uit de kauwen stadium te laten groeien. Maar anderen zullen altijd lang voor die perfecte Chomp.
  • Veel katten liefhebbers zullen een spray fles gevuld met water voor de training te gebruiken. Dit is niet zo'n goed idee wanneer katten zijn in de buurt van een stopcontact, omdat het een elektrisch gevaar zou kunnen veroorzaken.