How to Get Kelly Chambers in 'Mass Effect 2'

"Mass Effect 2," part-rol leggen spel (RPG), onderdeel third-person shooter, en beschikt over een romance optie die u toelaat om romantische relaties met specifieke tekens in te voeren. Mannelijke en vrouwelijke versies van Commander Sheppard, protagonist van het spel, zijn in staat om romantiek Kelly Chambers, een vrouwelijk bemanningslid die fungeert als secretaris en adviseur. Om goed romantiek Kelly, moet u passende dialoog opties te selecteren bij het spreken aan Kelly. Waar mogelijk, spreek tot Kelly met behulp van de meest vriendelijke, casual optie.

instructies

1 Praat met Kelly Chambers in haar inleiding. Kelly stelt zich aan het begin van het spel en werkt als een deel van het team van het schip.

2 Akkoord gaan met Kelly noemen met haar voornaam als ze deze optie biedt. Markeer de juiste dialoog door het bewegen van de juiste controle-stick en selecteer deze door op de knop "X".

3 Selecteer flirty, informele dialoog opties elke keer dat je naar Kelly praten. Wanneer de dialoog optie die u toelaat om Kelly te vragen om het diner wordt weergegeven, selecteert u deze. Tijdens het diner, de optie die Kelly vraagt ​​om uw vissen te voeren.

4 Voltooiing van de Omega-4 missie in het kader van de tijdslimiet. Als u niet aan de missie te voltooien, Legion Loyalty Quest, zal Kelly sterven.

5 Beweeg de muis over de intercom en druk op "X", als je eenmaal terug te keren naar het schip. Selecteer de optie "Kelly Chambers" en selecteer de dialoog die Kelly uitnodigt om uw kamer.

6 Praat met Kelly als ze binnenkomt uw kamer. Selecteer de dans, knuffelen of te omhelzen optie om Kelly te betrekken bij een romantische verstrengeling. In tegenstelling tot andere personages, kan Kelly niet in een liefde scène met Commander Sheppard.

Hints

  • Romancing Kelly Chambers niet in slaagt om de Paramour prestatie te ontgrendelen.