Cheats voor snel geld in Fable

Er zijn veel oplichters en short cuts in de "Fable" video game die kunnen worden gebruikt om snel geld te verdienen. Verschillende cheats gebruik maken van de besparing proces, terwijl anderen betrekken stelen en doden in het spel. Denk aan de impact van een cheat op je personage uitlijning (goed of slecht) bij de beslissing welke cheats te gebruiken in het spel.

"Hero Saves"

Voer een zoektocht tot het punt dat je een grote som geld te verdienen. Gebruik een "held te redden" en onmiddellijk herladen het spel. Je zoektocht wordt gereset vanaf het begin, maar vindt u alles wat u voorafgaand aan het redden verdiend te behouden. De "Arena" is een uitstekende zoektocht naar de dezelfde beloning meerdere keren te verdienen met behulp van deze tactiek.

Tavern Games

Een aantal van de taverne games vereisen hand-oog coördinatie om te winnen en geld te verdienen. Koop de "trage tijd" spreuk en wierp het tijdens taverne spellen om meer gemakkelijk te winnen en te voorkomen dat het verzamelen van slecht karakter punten.

verhuur huizen

Koop een huis en leveren het met dure meubels en trofeeën. Breek de deuren met behulp van je wapen en verhuren het huis uit. Verkopen het huis voor een opgeblazen prijs, dan opnieuw in te voeren door de open-deur manier. Haal uw trofeeën en verlaat het huis. De aankoop van de woning weer op de oorspronkelijke prijs en herhaal het proces als dat nodig is, terwijl het vermijden van het kwaad punten.

stelen Glitches

Evil karakters kunnen goederen te stelen van kooplieden en verkopen dezelfde items terug voor 100 procent winst. Vraag de handelaar om je naar buiten te volgen en geef ze een paar biertjes om meer tijd om hun voorraden te plunderen. Concentreer je op leveranciers met een hoge ticket items zoals edelstenen en sieraden om winst te maximaliseren.