Hoe maak je een baby gors naaien

Hoe maak je een baby gors naaien


Een baby gors is een artikel van babykleding die armsgaten of mouwen heeft, maar slechts één zak voor de benen. Het is geweldig voor het houden van uw baby warm en comfortabel 's nachts, want het is in feite een deken die hij niet kan aftrap. Baby gorzen zijn eenvoudig, snel naaien projecten, zelfs voor beginners. U kunt een eenvoudige, minimal-naaien de baby gors maken in ongeveer een uur.

instructies

1 Rip de naden van de zijkanten van de oude pyjama's: de schouders, zijkanten en naar beneden naar de voeten. Knip de voorste helft van de pyjama helft van nek tot kruis, met eventuele bevestigingsmiddelen vastgemaakt. Dit zal uw patroon zijn. Als u niet wilt dat uw gors naar mouwen hebben, verwijder ze net zo goed.

2 Pin de voorste helften en achterkant van de pyjama's plat op de vacht met het weefsel, goede kant naar buiten, naar de rechterkant van het vlies. Als het vlies is gevormd, aandacht besteden aan hoe het patroon eruit ziet. Je wilt niet ondersteboven eendjes of prinsessen.

Van het deel waist-up, snijd de vacht ongeveer 1 "buiten de pyjama helemaal rond. Van middel naar beneden, snijd recht naar beneden, loodrecht op de schouders, tot ongeveer 4 inch onder het laagste deel van de pyjama patroon als het feet, 7 inches beneden als het niet. Pas boven of naar beneden als je een beetje meer ruimte voor uw baby willen. Snijd de randen meer royaal als je een lossere passend gors willen.

3 Negeer deze stap als u geen mouwen hebben in uw gors. Voor mouwen gorzen, speld de schouder en bovenarm delen van uw gors, goede kanten op elkaar. Hand of machine steek deze naden. Knip je ribbels in het midden zodat je twee 6-inch stukken.

Voorzichtig rekken en speld de geribbelde materiaal het einde van de huls bunting goede kanten op elkaar, een pols manchet te vormen. Houd de ribbels strak genoeg om te worden gezellig, maar niet te strak. Knip overtollige.

4-pins uw gors onderdelen in de voorbereiding voor het naaien, goede kanten op elkaar, met veel aandacht voor hoe de graphics op het vlies zal verschijnen in het eindproduct. Hand of machine steek de voorste delen van de vacht om het achterste deel; overlappen de juiste voorste helft over de linker voorste helft, waar zij voldoen aan de onderkant. Dit stiksels hoeft niet perfect te zijn, zoals fleece is erg vergevingsgezind, maar het moet strak zijn, zodat er geen kans op kleine tenen of vingers gepakt tussen steken. De naad moet iets meer dan een halve inch.

5 van onder naar boven, steek de voorste opening van uw gors samen tot ongeveer heuphoogte, overlappen de rechterkant over de linkerkant. Zet uw gors goede kant. Veilig steek haak-en-lus sluiting om de zijkanten van de overige openingen, zorgen dat ze voldoen gelijkmatig wanneer de opening wordt gesloten. (Omdat het fleece, hoeft voorste randen niet te worden ingeklapt, maar je kunt ze vouwen onder een zoom te maken als je wilt.) Als u wilt, kunt u een andere lengte van geribbeld materiaal steek om de nek gat van uw gors te houden knus tegen tocht.

6 Als je gaat om uw baby gors gebruiken in een wandelwagen of autostoel, knip een 3-inch horizontale spleet in het midden van de voorkant van de gors en terug, ongeveer 6 inch of zo van de bodem, naar het centrum riem door draad . Een gors gemaakt van fleece zal niet rafelen, dus de cut niet hoeft te worden ingesloten of afgewerkt raveling te voorkomen. Een spleet dit kleine zal niet toestaan ​​dat significante lucht, maar u kunt bevestigen haak-en-loop sluitingen op hen als je wilt.

7 Koppel alle decoraties: appliques, nondangly trim, zakken, monogrammen of iets anders dat u zou graag op uw baby gors te hebben. Stitch stevig zodat je baby niet kan trekken of zuigen alles uit. Gebruik alleen doek decoraties. Kralen, googly ogen, strijkers en andere harde of nonflush decoraties kunnen een gevaar opleveren.