Hoe maak je 3 driehoeken in de Matchstick Spel in "Azada"

Hoe maak je 3 driehoeken in de Matchstick Spel in "Azada"


Azada is een van een nieuw soort spel bekend als 'casual games. " Deze spellen zijn makkelijk te leren en te spelen voor een paar minuten, of kan uw aandacht te betrekken voor een uur of twee. Om Azada te winnen moet je een grote verscheidenheid aan puzzels, van verborgen object naar slider puzzels op te lossen. Een van de mini-games in Azada impliceert klassieke matchstick games. Kijk naar een vorm die door meerdere lucifers en verplaatst een aantal naar een nieuwe vorm. De 3 driehoeken matchstick spel kun je puzzel, maar de oplossing is heel simpel.

instructies

1 Kijk naar het begin vorm. Je hebt vier aangesloten driehoeken, op zoek als vier van de zes plakjes pizza. De ontbrekende segmenten zijn de bovenste en de ene direct links van de bovenste.

2 Pak de lucifer dat de korst van de bodem pizza slice vertegenwoordigt. Plaats het in de vorm waar de top pizzabodem zou zijn.

3 Verwijder de lucifer dat de korst van de rechterbovenhoek pizzabodem vertegenwoordigt. Plaats het op de vorm aan de top pizza slice te voltooien, die de linkerkant van het stuk pizza.