Hoe maak je een relatie met een verre Vader Opzetten

Er zijn veel relaties in je leven, en alle van hen lijken vrij goed te functioneren, met uitzondering van één. Jouw vader. Hij is een goede man, maar om wat voor reden dan ook, de twee van u bent niet in de buurt. Misschien was echtscheiding dat de afstand veroorzaakt tussen jullie twee; misschien heb je nooit wist hem opgroeien of misschien familie problemen veroorzaakte een kloof te ontstaan. Nu, dat je een volwassene bent, zou je graag een nieuwe relatie met hem te hebben en erachter te komen hoe de twee van je dingen kunt delen zonder enige weirdness tussen jullie. Het kan lastig zijn, vooral als je vader is niet de beste communicator. Maar als je hoofd in deze onderneming met een gevoel voor humor en een oprechte wens om de man houden, ongeacht wat de uitkomst, zul je gelukkiger zijn met welke resultaten je uiteindelijk krijgt, zelfs incrementele degenen zijn.

instructies

1 Maak een lijst van tevoren, opschrijven precies wat je wilt in je relatie met je vader te hebben. Het kan een heel fantasievol, wens-lijst gevuld zijn; jezelf niet beperken. Dit is de tijd om op te schrijven wat je wilt je had. Als je schrijft, en lees het voorbij is, kan je je realiseert dat een aantal dingen die je wilt onmogelijk omdat je vader is een gewone sterveling die deze verwachtingen niet kunnen bereiken. Dit betekent niet dat je ze niet kunt hebben. Het betekent dat je wilt dichter bij de mensen te krijgen en, uiteindelijk, werken tot aan het hebben van de stukken van de relatie die op dit moment onmogelijk lijken. Begin eerst klein om een ​​stichting op te bouwen.

2 Bewerk uw lijst naar beneden tot de essentie van wat je zou willen hebben. Pick meerdere vrij gemakkelijk dingen om de eerste keer te proberen. Bijvoorbeeld: Ik wil graag mijn vader te bellen en hem uitnodigen voor de lunch. Ik zou graag om hem te ontmoeten tijdens de lunch. Ik wil graag om te ontspannen en te genieten van hem. Ik zou hem willen vragen een vraag over zichzelf, en ik zou willen dat hij één vraag jezelf die er vragen over me.Put. Probeer uw schets te volgen voor de lunch en verwacht niets. Op die manier, als je één van uw wensen voldaan, heb je een succesvolle eerste poging had.

3 Accepteer je vader voor wie hij is. En accepteer jezelf voor wie je bent. Als je jaren van afstand met elkaar hebben gehad, zal de relatie roestig aan beide kanten zijn. Dit is goed, omdat je zowel begint uit dezelfde plaats. Hij voelt zo lastig als je wil. Houd de eerste uitwisseling eenvoudig en u zult overwinnaar aan het einde voelen.

4 Probeer het opzetten van een gewone dag elke maand (op zijn minst) die je ziet of contact opnemen met uw vader. Als je niet tevreden bent over je relatie met elkaar, hem vragen over zijn leven, zijn visie, zijn voorkeuren. Zoek overeenkomsten tussen de twee van jou. Kom bereid met een frisse verhaal om hem te vertellen over een gebeurtenis in je eigen leven. Beëindig elk bezoek of een telefoontje door hem te vertellen hoe blij je bent om te praten met hem en het krijgen van hem te leren kennen.

5 Opnieuw te evalueren als je gaat. Naarmate de relatie vordert, probeer te scheiden wat je nodig hebt van uw vader van de realiteit van wie hij is. Tijd doorbrengen met hem zal dit gemakkelijker te maken. Je zult in staat om te zien waar hij is zwak en hem vergeven voor het niet de super papa je altijd al wilde. U leert ook om te ontspannen en loslaten hoeven terug te winnen zijn liefde en aandacht. Het zien van hem en jezelf als twee mensen die naar elkaar over een grote kloof weet dat je moed, kracht en humor te geven. Misschien heb je een nieuwe vriend te vinden uit het proces, of misschien zult u ontdekken dat je niet zo geïnteresseerd na alles. Hoe dan ook, zul je vrij van die overhangende verwondering over wie je vader is en de fantasie van wie hij kan zijn voor jou. Hij zal een echte persoon, en je samen kunnen groeien, als je het gevoel dat het de moeite waard.

Hints

  • Vergeet niet om je overzicht te gebruiken als een ruw idee van wat je wilt in je relatie met je vader. Niet geworden die eraan verbonden zijn, laten groeien en veranderen als je naar het kennen van de werkelijke mens. Mensen zijn niet robotachtig en specifieke plannen soms de groei van de werkelijke relatie beperken. Geef de relatie tijd, aandacht en ruimte.