Hoe te Flowers Kies voor een Vrouw

Bloemen zijn een prachtige manier om je gevoelens te uiten, maar zorg ervoor dat je zegt het juiste ding. Er zijn bloemen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden in het leven zijn. Hier zijn enkele richtlijnen over hoe om te kiezen bloemen te sturen naar een vrouw.

instructies

1 Overweeg of u wilt een enkele bloem, een boeket of een hele bloeiende plant te sturen. Bedenk wat het geschenk is voor. Bijvoorbeeld, zou een housewarming heden meer duurzaamheid hebben, als een plant. Een enkele roos misschien een betere gift voor een enkele datum.

2 Tijd is alles. Als uw bloemen zijn voor een bruiloft of een etentje, stuur ze van tevoren, zodat ze op het evenement kunnen worden weergegeven.

3 Controleer de betekenis van uw bloemen als je wilt dat ze iets bijzonders te zeggen. Rode tulpen zijn een verklaring van liefde, klimop symboliseert trouw en huwelijk, en een enkele roos symboliseert eenvoud. Doe wat onderzoek.

4 Omsluiten een notitie, kleine token of memento om uw gevoel beter over te brengen.

5 Stuur passende maatregelen om de ontvanger. Denk aan de vrouw houding en overeenkomen met die in uw arrangement. Een eenvoudige, rustige persoon zal een enkel waarderen steeg meer dan een extravagante, overweldigend boeket.

Hints

  • Live bloemen zijn beter dan doden. Zorg ervoor dat de jouwe zijn fris en zorg ervoor dat ze niet van plastic.
  • Check online voor bloemen symboliek. Er zijn vele websites die bloemen en hun traditionele betekenis lijst. Bloemkleuren hebben ook verschillende betekenissen ook.