Hoe maak je Snowboard Bindingen Adjust

Terwijl de meeste mensen een beroep doen op de snowboard tech in de winkel om hun bindingen aan te passen is het een eenvoudig genoeg ding om zelf te doen. Het hebben van uw bindingen aangepast aan uw specifieke rijhouding en het niveau zal u helpen om een ​​nog aangenamer en veiliger ervaring op de berg te hebben.

instructies

1 Draai de schroeven op de basisplaat van de bindingen met het snowboard gereedschap of schroevendraaier. Je hoeft niet om de schroeven volledig te verwijderen, maar krijgen ze los genoeg zodat u in staat om de bindingen te bewegen zijn. Op de bodemplaat, zul je diploma markeringen ziet kun je de bindingen met behulp van deze markers als een gids door links of rechts te draaien te passen.

2 Bepaal uw houding. Dit is echt komt neer op persoonlijke voorkeur. Sommige mensen willen beide voeten schuin naar voren, terwijl anderen meer genieten van een eend houding met tenen weg te wijzen van elkaar. Als je net begint te rijden beginnen met een basishouding van de voorste voet schuin iets naar voren en de achterste voet recht. Als je eenmaal hebt gereden voor een tijdje, weet je wat het beste bij u past.

3 Stel de voorwaartse helling van binding door verplaatsing van het plastic stuk op de achterkant van de binding. U wilt meer mager als je een agressieve rijder, want dit zal ertoe leiden dat uw knieën om meer buigen en maakt de raad van bestuur meer ontvankelijk. Als je een beginner bent, zult u minder mager wilt.

4 Pas de voet bandjes gemakkelijk door ze los te schroeven van de bodemplaat en bewegen ze ofwel de voet of beneden het. Als je net begint, wil je de banden hoger op de voet, omdat dit je meer controle zal geven. Als je meer geavanceerde, beweeg het naar beneden de voet, omdat dit je een grotere flexibiliteit zal geven.

5 Het zal enige tijd duren om erachter te komen wat het meest comfortabel is voor u. Als je eenmaal weet wat je wilt het beste op de geprepareerde pistes, beginnen te experimenteren met verschillende omstandigheden, zoals ijs, de half-pipe en poeder.