How to Get Through Sunyshore City op de Platinum Version van "Pokemon"

"Pokemon Platinum" is de laatste wedstrijd van de vierde generatie van "Pokemon" games, zijnde een verbeterde remake van de vorige titels "Pokemon Pearl" en "Pokemon Diamond." Nieuw spel gebieden worden toegevoegd in 'Pokemon Platinum, "het veranderen van de manier waarop sommige doelstellingen worden bereikt. Een dergelijke verandering optreedt in reizen naar Sunyshore City, de locatie van de laatste Pokemon Gym in de regio Sinnoh van de spelwereld. Voordat spelers de sportschool leider in Sunyshore stad kan vechten en krijg de laatste Sinnoh badge, moeten ze eerst schakel van de stad weer in.

instructies

1 Reizen naar Route 217 en zoek de Pokeball achter het huis van de Wandelaar's. De Pokeball bevat de HM 08 "Rock Climb 'vermogen dat je moet geven aan een van je actieve Pokémon.

2 Reizen naar Mt. Coronet af te staan ​​ten opzichte van de laatste bazen van Team Galactic. Steek het water met behulp van "Surf" naar een grot aan de andere kant van een meer daar te bereiken, gebruik dan 'Rock Climb "in de grot van de Spear Pillar bereiken. De strijd van de bazen, ze verslaan en het invoeren van de Distortion World. Het gezicht van de laatste Team Galactic baas en de Legendary Pokemon Giratina; na het verslaan van hen, zal de black-out op Sunyshore Stad te beëindigen.

3 Reis naar de Valor Lakefront, ga dan naar het oosten om toegang te krijgen Route 222. De man die de weg geblokkeerd omdat van de black-out zal er niet meer zijn. Er zijn verschillende Pokémon trainers om te strijden en meerdere items om te verzamelen op Route 222, dus gebruik maken van de mogelijkheid om een ​​level omhoog je actieve Pokémon en nieuwe vaardigheden voor hen voordat het oosten in Sunyshore City.

4 Praat met de Elite Four lid dat u stopt wanneer u Sunyshore stad komen, ga dan naar de vuurtoren in het zuidoostelijke deel van de stad. Binnen de vuurtoren ontmoet je Völkner, de Sunyshore City Gym leider. Praat met hem, waardoor hij terug te keren naar de sportschool om te wachten op uw uitdaging.

5 Bereid je voor op de strijd met Völkner door de invoering van de grond-type Pokémon in je party die level 45 of hoger. Genees je Pokémon of wissel hen uit voor andere Pokemon als dat nodig is bij de Sunyshore Stad Pokémon Center. Zodra uw actieve partij is klaar om te worden geconfronteerd Völkner, ga dan naar de sportschool.

6 Druk op de gekleurde schakelaars in de drie zalen van de sportschool om de tandwielen in de vloer te zetten en het creëren van bruggen. In de laatste kamer, drukt u op beide rode knoppen één keer om de brug te starten, ga dan naar de groene schakelaar en druk tweemaal. Ga naar de blauwe schakelaar en druk het eens, ga dan naar de laatste rode schakelaar en druk het een keer. U krijgt nu toegang tot Völkner voor een gevecht.

7 Begin de strijd met Völkner. Hij zal Jolteon, Luxray, Raichu en Electivire die alle elektrische-type Pokémon zijn te gebruiken. Uw grond-type Pokémon zullen sterk tegen hun elektrische aanvallen, en zij zullen bijkomende schade als gevolg van uw grondaanvallen nemen. Völkner zal gebruik maken van healing items op zijn Pokemon vaak, dus probeer te veel schade toebrengen als je kunt en te helen je eigen Pokemon als ze het nodig hebben. Als je eenmaal zijn Pokémon verslaat, zal Völkner u de Beacon Badge geven.