Hoe te kiezen van de juiste kleuren voor uw huid toon

Hoe te kiezen van de juiste kleuren voor uw huid toon


Het kiezen van de juiste kleuren voor uw huid toon kan maken of breken uw algehele look. Of u nu beslissen op make-up tinten of kleuren van de kleding, die overeenkomen met deze kleuren om uw huid aan te vullen zal een gepolijste uitstraling. Zodra u de natuurlijke tint van je huid kan bepalen, kunt u beginnen met de tinten die ervoor zorgt dat je je best te kiezen.

instructies

1 Kijk naar je gezicht in een spiegel in het volle licht. Zonlicht is het beste, maar als je deze taak niet kan uitvoeren in het zonlicht, wordt voldoende verlichting in uw huis te doen.

2 Bekijk de toon van uw huid in termen van warme of koele ondertoon. Huid met koele ondertoon kunnen een roze, paarse of blauwe tint te hebben. Warme ondertoon verschijnen in de kleuren geel, rood of perzik. Je moet nauw soms te kijken, als een ondertoon is een zeer subtiele schaduw. Als u twijfelt, houden stoffen van verschillende tinten naast uw huid. Kijk of je huid lijkt te warme of koele tinten beter overeenkomen.

3 Kies kledingstukken die dicht bij de natuurlijke ondertoon van uw huid zijn. Dit is vooral belangrijk bij het kiezen van tops, want een shirt is dichter bij je gezicht dan de rest van je kleding. Het kan zijn dat een aantal verschillende tinten van een kleur proberen voordat je die het best lijkt te vinden. Kleding die je natuurlijke tint aanvulling moet het uiterlijk van uw huid lichter en zien er goed uit met je haar en ogen.

4 Kies make-up tinten op dezelfde manier dat je zou kleding kleuren. Als u koele ondertoon, kiezen voor blauw, paars en roze tinten. Als je huid met warme tinten, kies dan rood, koraal, oranje en geel. Als u wilt om een ‚Äč‚Äčkleur te testen om te zien of uw huid een aanvulling op, toe te passen op de rug van je hand en kijken of het past of niet.

5 Koppel uw complementaire kleuren met neutrale tinten op het gebied van make-up en kleding. Individuen van elke huidskleur kunnen neutrale tinten dragen.