Hoe maak je een dynamische relatie op te bouwen

Hoe maak je een dynamische relatie op te bouwen. De beste relaties zijn dynamisch, de soorten die het mogelijk maken zowel de mensen in de relatie om te leren, te groeien en dichter bij het bereiken van hun volle potentieel. Wat is er nodig om een ​​dynamische relatie voor u en uw geliefde te creëren? Volg deze tips om te leren hoe!

instructies

1 Wees moedig. Hoewel het comfortabeler met bekende routines en veilige patronen te blijven voelen, wat is comfortabel, bekend en veilig kan omslaan in stagnatie heel snel als je niet voorzichtig bent. En stagnatie is een zekere manier om ongelukkig te voelen in een echte haast. Een dynamische relatie vereist dat u stap uit je comfort zone en laat zowel je partner en jezelf toestemming en ruimte om te groeien en te veranderen. Dit is eng en vereist moed.

2 Verban 'moet. " Hij zou dat doen, ze dat moeten doen, blah, blah, blah! Er zijn geen shoulds in een gezonde, gelukkige dynamische relatie. Loslaten van al die strak gehouden idealen over hoe uw relatie eruit moet zien en laat hem gewoon precies wat het is.

3 Moedig je partner om zijn of haar dromen na te streven. Je gaat ook na te streven uw dromen.

4 Gun uw partner toestemming om te veranderen. Gewoon omdat je geliefde had een idee, visie of geloofssysteem als je voor het eerst ontmoette, betekent niet dat je geliefde zal nog steeds dat hetzelfde idee visie of geloofssysteem één of twee of tien jaar in de relatie.

5 Gun jezelf toestemming om te veranderen. Gewoon omdat je geloofde of wilde één ding in een keer, betekent niet dat je zult geloven of wilt dat een zaak voor de rest van je leven.

6 Voortdurend worden versteld, geïntrigeerd en nieuwsgierig naar lichaam en geest van je partner. Ook benaderen je partner met de houding van "Welke nieuwe ding kan ik meer te weten over je vandaag? ' Zelfs als je elkaar al 30 jaar zijn geweest, er is altijd iets nieuws kun je leren, een nieuwe vraag te stellen, een nieuwe manier aan te raken, een nieuw gevoel te delen. Fris zijn. Wees open. Opgewonden zijn. Wees voorbereid verbaasd te zijn.

7 Bezighouden met de buitenwereld. Doorgaan met vriendschappen en belangen te cultiveren buiten je relatie. Wordt betrokken bij de wereld zal u helpen om nieuwe energie en perspectieven consequent te brengen aan de relatie. Laat je partner aan vrienden en interesses buiten je relatie als goed.

8 Niet in paniek raken in tijden van stagnatie. Zelfs de meest dynamische relaties soms stagneert. Een deel van een dynamische relatie betekent wetende dat een beetje stagnatie is niet het einde van de wereld. Neem de tijd een rol, helemaal tot uzelf en uw partner te benaderen met een nieuwe houding. Blijven inzetten voor de liefde en het leven en de dingen zullen natuurlijk snel genoeg veranderen.