Hoe maak je een relatie met een Cancer End

Hoe maak je een relatie met een Cancer beëindigen. Wanneer u het beëindigen van een relatie met een teken Kreeft, kan het lastig zijn. Ze staan ​​bekend als een van de meest emotionele tekens van de dierenriem. Als je wilt aanvallen van tranen en driftbuien te vermijden, volgt u deze tips over hoe om te breken met een teken Kreeft.

instructies

1 Doe het voorzichtig en langzaam te distantiëren zich van een teken Kreeft zonder plotselinge bewegingen. Je zal op eieren lopen voor een beetje, maar het zal werken. Cancer hunkert veiligheid en u hebt dat de veiligheid deken voor geruime tijd. stap langzaam los van enig fysiek contact in de relatie.

2 Neem een ​​andere benadering als je kunt en vertel hem rechtstreeks uit de break-up. Deze actie kan ongewenst, omdat een teken Kreeft wil om alles uit hun streek gevoelens op je. Hij zal zich schuldig na te doen voelen, maar het zal een geweldig gevoel van opluchting voor hem.

3 Aanvaarden van een nieuwe baan buitenland waar de mogelijkheid van epidemieën en ziekten. Kreeft heeft de neiging om door een hypochonder en ziekte kan hem weg te jagen.

4 Vertel haar dat je geen kinderen wilt, dat je onvruchtbaar bent of dat je een vasectomie hebben gehad. Veel Kreeft houdt van kinderen en wil veel van haar eigen. U zal onmiddellijk worden gediskwalificeerd voor het hele plaatje!

5 Maak een allergie. Als hij katten of honden, vertel hem dat je een nieuwe allergie en zal niet katten of honden in uw leven niet meer te accepteren. U zal worden opgestart de deur uit, als kanker je eerder zijn dieren zal opgeven!