Hoe maak je gezonde zelfgemaakte kattenvoer (Massa) voor diabetische en niet-diabetische CatsKat bezorgd over de kwaliteit van de commerciële voeders voor huisdieren eigenaren kunnen overwegen om hun eigen land. Zelfgemaakte kattenvoer kan worden aangepast aan de behoeften van uw kat te voldoen. Sommige voorstanders raden een rauwe voeding, maar gekookt diëten, zoals die worden aanbevolen door de gezondheid van huisdieren experts Richard Pitcairn, DVM, Ph.D. en Susan Hubble Pitcairn lijkt het wetsvoorstel goed te vullen. Hun boek "Dr Pitcairn's Complete Guide to Natural Health voor Honden & Katten" bevat een groot aantal recepten voor zelfgemaakte kattenvoer. Zij stellen voor het gebruik van mager vlees en het snijden van toegevoegde vetten of oliën met de helft voor diabetische katten.

instructies

1 Cook gemalen kalkoen in een grote pot of pan. Cook eieren en groenten afzonderlijk. Hak de eieren en groenten en voeg ze toe aan de gekookte kalkoen. Roer de beendermeel of eierschaal en de boter of plantaardige olie.

2 Prik visolie capsules en voeg de inhoud tot 1 kopje water. Roer de vitamine B-complex en taurine. Voeg het mengsel toe aan het vlees en groenten.

3 Gebruik een keukenmachine of staafmixer en meng het mengsel. Verwerk de ingrediënten volledig. Deel van de mix in vriescontainers. Label en vries.

4 Dooi een dag eten gedeelte in de koelkast de nacht vóór of neem de kou uit in de magnetron. Store restjes in de koelkast tot 3 dagen.

Hints

  • Neem contact op met uw dierenarts bij het overschakelen naar een zelfgemaakte voeding.
  • Reacties afhankelijk van het al dan niet korrels aan een kattendieet. Ook verschillen de meningen over vitamines en mineralen eisen. Zorg ervoor dat uw huisdier krijgt voldoende vitamines en mineralen.
  • De meeste katten eten 4-6 ounces per dag.
  • Wees voorzichtig met calcium supplementen zoals beendermeel of eierschaal bij dieren met nier- of urinewegen problemen.
  • Sommige kattenvoer recepten oproep voor uien en knoflook die giftig voor honden en katten kunnen zijn.