Hoe te leren zolen Paint om ze langer te duren

Hoe te leren zolen Paint om ze langer te duren


Lederen zolen zijn algemeen aangetroffen op kleding schoenen, in het bijzonder die gedragen als onderdeel van de mannen de zakelijke kleding. Lederen zolen zijn veel meer stijlvol beschouwd, verfijnd en formeel dan hun tegenhangers rubber. Leder wordt genaaid in plaats van gelijmd, waardoor u de enige volledig te veranderen als dat nodig is. Helaas, terwijl leer is high fashion, het is bijna op duurzaamheid. Lederen zolen slijten en schaaf uit het dagelijks gebruik. Verleng de levensduur van uw lederen zolen door ze te schilderen. Het schilderen van hen kunt u slijtage te dekken en vertraging van een reis naar de schoenmaker om uw schoenen resoled.

instructies

1 Giet alcohol op een katoenen bal. Krachtig veeg het langs de zool van je schoen om het leer schoon te maken en prep het voor de schilderkunst.

2 Laat de zolen volledig drogen. Het moet ongeveer 30 minuten duren voordat de alcohol om te drogen of verdampen.

3 Tape de randen om te voorkomen dat verf per ongeluk het krijgen aan de zijkanten van je schoenen.

4 Breng een dun laagje van professionele leer lak aan de zolen van je schoenen. Laat het volledig drogen. Dit kan 02:58 uur. Breng een tweede laag. Nogmaals, laat het dan volledig opdrogen. Breng een derde laag, indien nodig, en laat de zolen een nacht drogen.

5 Verwijder de plakband en maak je klaar om de hele nacht op je verjongd zolen dansen.

Hints

  • Hoewel de meeste mensen bruin of zwart zal gebruiken om de zolen van hun schoenen Refinish, probeer dan een verscheidenheid van kleuren om een ​​beetje voorjaar toe te voegen aan uw stap.