Hoe maak je een Cat behandelen na een beroerte

Feline lijnen zijn meestal zeldzaam, maar zoals beroertes, zogenaamde katachtig cerebrovasculair incident kan optreden als bloedtoevoer naar de hersenen van de kat wordt verminderd. Lichte of ernstige gevallen kan voorkomen, maar het is best om altijd uw kat naar een erkende dierenarts worden onderzocht. Als uw kat is gediagnosticeerd met lijdt aan een beroerte wil je passende maatregelen te nemen om te helpen de mentale conditie van uw kat.

instructies

Hoe maak je een Cat behandelen na een beroerte

1 Houd uw kat gehydrateerd en goed gevoed. Uw kat kan eten te weerstaan ​​of niet weten wanneer het zou moeten als gevolg van de aandoening. Probeer de invoering van het water en voedsel kommen vaak aan uw kat als je denkt dat het niet eten op zijn eigen. Probeer ook stromend koud water uit uw gootsteen kraan en ze te laten drinken. Je moet een druppelaar water gebruiken om uw kat te hydrateren indien nodig.

2 Voed uw kat kleine hoeveelheden voedsel per keer. De hersenen schade van de beroerte kan ook leiden tot uw kat te veel te eten. Bewaak uw kat nauw bij het eet en vervult haar etensbakjes wanneer dat nodig is.

3 Houd alles dicht bij uw kat. Het mag niet al te ver te reizen, afhankelijk van de ernst van de beroerte. Plaats voedsel en water kommen in dezelfde buurt als de kattenbak. Probeer deze in de buurt van het gebied waar je kat slaapt meestal houden.

4 Maak uw kat zo comfortabel mogelijk te maken. Laat het rusten in een comfortabele omgeving, zoals een bed of een speciale cat bed. Probeer uw kat slaap niet te laten op een harde ondergrond. Laat uw kat snuffelen u zoveel mogelijk. Deze helpt om die kat van uw vriendelijkheid herinneren en ook helpt de kat om zijn hersenen op een rustige manier te functioneren.

5 Neem uw ​​kat naar de dierenarts voor een regelmatige bezoek en bloed werk gedaan te hebben. Het zal goed zijn om uw kat de bloeddruk gecontroleerd om te zien hoe de slag is daarop van invloed zijn te hebben. Vraag uw dierenarts als er een aanbevolen medicijn dat uw kat zou helpen alvorens iets te kopen online of bij een winkel.

Hints

  • Als u nog andere katten die normaal agressief spelen rond uw kat die een beroerte, zorg ervoor dat ze worden gescheiden wanneer je meer gezonde katten zijn erg speels.
  • Raadpleeg altijd uw dierenarts alvorens uw kat en medicatie