Hoe maak je een goedkope Light Tent Maak

Soms is de enige manier om een ​​goedkope tent die past binnen uw budget te vinden is om er zelf een te maken. Houd in gedachten hoe kleiner de tent, hoe lichter het zal zijn. Deze instructies zal genoeg zijn om een ​​een-persoons tent te maken met een optionele dak voor wind en regen bescherming.

instructies

De voorbereiding van de Top

1 Leg de nylon netten en afmeten van 8 voet met een meetlint. Snijd de netten. Leg de resterende 4 voeten opzij.

2 Neem een ​​rits, en meet één duim van de bodem. Van dit merk leg het een hoek van de 6-foot kant. De bovenkant van de rits moet in het midden van de 6-voetlengte, wat betekent dat één duim van de bodem van de rits opzet moet opknoping voorbij het einde. Het gebruik van rechte pennen, zet de rits aan de vereffening.

3 Neem een ​​andere rits, en herhaal de bovenstaande stap met de andere hoek van de zelfde kant, alleen plaatst de rits gezicht naar beneden. Beide toppen van de ritsen moet nu in het midden van de lengte, elk met een inch opknoping voorbij de uiteinden. Kunt u een rits aan de buitenkant en een van binnenuit geopend.

4 Herhaal de stappen 2 en 3 aan de andere kant van het net.

5 Naai de ritsen aan de vereffening, en leg het werk terzijde.

De voorbereiding van de Vloer

6 Leg de 6x8 zeil, en meet 43 inch langs de zijkant. Snijd het zeil, dus het is 43 inch met 8 voet lang. Verwijder de overtollige.

7 Vouw die kant door een inch langs de gehele 8 voet, en bevestig het met rechte spelden.

8 Naai deze gevouwen rand. Wanneer u klaar bent, leg het zeil naar beneden.

bijeenkomst

9 Leg het net op de top van het zeil, zodat de hoeken van beide stukken met elkaar overeenkomen.

10 Bevestig de twee stukken aan elkaar langs de lengte met rechte spelden een centimeter in. Naai langs beide kanten. Laat de uiteinden niet naaien.

11 Vouw de twee stukken van 4-inch stof dubbel en naai langs de lengten, waardoor twee stukken nu 2 inch breed en 4 inch lang.

12 Mazen worden gevormd met de uiteinden van het 4-inch doek aan elkaar genaaid. Naai de lussen naar het midden van het net boven de bovenkant van de ritsen.

13 Haal de overtollige netten, en snijd het door het midden op het vormen van twee 4-voet stukken. Knip een driehoek van elk stuk dat 36 inch op de bodem en 38 duim hoog aan weerszijden. Bevestig de driehoeken aan elk uiteinde van de tent langs de ritsen en onderste overlappende het weefsel. Naai deze op zijn plaats.

Hints

  • Knip en plak de parachute koord om de mazen. De 8x10 tarp is noodzakelijk om te worden gebruikt in de tent wanneer. Houd het op de grond met stenen.
  • Niet kopen nylon netten die is bekleed met een waterdichte materiaal als u de stof te ademen nodig. Uw tent mag niet esthetisch aangename, maar het zal zijn doel dienen.