Feiten over Orb Weaver Spinnen

Feiten over Orb Weaver Spinnen


Orb-wever spinnen behoren tot de familie Araneidae. Ze kunnen worden onderscheiden van andere web weven spinnen hun zeer georganiseerde vliezen; ze weven hun zijde in cirkelvormige roosters, terwijl andere spinnen, in het bijzonder spinnenweb spinnen, weven slordiger, minder georganiseerd webben. Orb-wever spinnen hebben acht ogen en grote buiken die meestal bol gevormd.

Het schrijven van Spinnen

Zwarte en gele argiope spiders (Argiope aurantia), samen met anderen in hetzelfde geslacht, staan ​​bekend als het schrijven van spinnen als gevolg van de zigzag patronen die ze in hun webben. Met een lichaamslengte van meer dan een inch en een been spanwijdte van maximaal drie inch, kunnen deze spinnen intimiderend in omvang, maar hun beet is meestal onschuldig. Het schrijven van spiders meestal repareren of de wederopbouw van hun banen in het donker; zolang ze niet gestoord en niet opraken van de prooi, zullen zij hun web weer op te bouwen op dezelfde plaats.

Drie-Clawed Feet

Orb-wever spinnen bouwen meer ingewikkelde webben dan andere spinnen, maar ze hebben een voordeel - terwijl de meeste spinnen hebben twee klauwen per voet, orb-wevers hebben drie. Zij maken gebruik van hun extra klauw om te helpen de controle van de zijden draden als ze hun webben spinnen. Hun webben, die ze gebruiken om voedsel te vangen en de paring signalen, kan tot overspannen tot twee voeten. Net als andere spinnen, orb-wevers eten hun webben voor hun wederopbouw.

Strange Shapes

Orb-wever spinnen hebben meestal grote, bolvormige buiken. Er zijn echter enkele wielwebspinnen vreemd gevormde lichamen. Spinnen in het geslacht Micrathena hebben veelkleurige buikjes met stekels of spikes. Bijvoorbeeld, de pijlvormige Micrathena (micrathena sagittata) een achterlijf vorm van een pijlpunt en het verrijkte Micrathena (Micrathena gracilis) een langwerpige achterlijf met een aantal puntige uitsteeksels.

Beneficial Spiders

Orb-wever spinnen ziet er misschien eng, maar ze zijn eigenlijk gunstig zijn voor de mens. Deze spinachtigen vangst huis ongedierte zoals mieren, muggen en vliegen in hun web, samen met schadelijke insecten zoals motten en kevers die gewassen kunnen schaden. Deze spinnen meestal niet bijten, en wanneer ze dat doen, hun beet is alleen schadelijk voor allergische personen.