Hoe maak je een auto op de laagst mogelijke prijs te huur

Hoe maak je een auto op de laagst mogelijke prijs te huur


Het hebben van een huurauto is vaak de spil om een ​​plezierige vakantie, met de vrijheid en flexibiliteit van een auto biedt wanneer u naar uw bestemming reist en vervoer na aankomst. Als u flexibel in uw huurauto bent, en u bent bereid om de beschikbare opties te onderzoeken, kunt u besparen op uw reisbudget. Goed gebruik te maken van verenigingen waartoe u behoort of de punten op uw bankpas of credit cards zal ook helpen in uw budgettering.

instructies

1 Gebruik flexibiliteit in uw zoektocht naar een huurauto. U mag alleen een compacte auto, maar na het zoeken kunt u een grotere auto te vinden voor een nog lagere prijs. Dit gebeurt zo nu en dan als een auto huren zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van bepaalde klassen van auto's.

2 Prijs-shop bij verschillende diensten. Een van de makkelijkste manieren om dit te doen is om naar de website van een grote online boeken van reizen service. Deze websites zal meestal een lijst van de tarieven voor elke klasse van de auto voor elk bedrijf waar ze zaken mee te doen in een gemakkelijk te lezen grafiek.

3 Maak gebruik van uw vereniging lidmaatschappen. Als u hebben zich aangesloten bij de American Automobile Association, bijvoorbeeld, kun je meestal krijgen een korting op autoverhuur. Sam's Club en Costco bieden ook vaak soortgelijke deals.

4 Vergeet niet uw credit card punten. De meeste van de belangrijkste uitgevers van plastic kunt u de punten die je hebt verzameld gebruiken om auto's te huren (samen met het gebruik van uw andere reizen behoeften). Controleer uw saldo en misschien krijgen een gratis huur.

5 Voltooi een onderzoek van zoekwoorden op uw favoriete zoekmachine. Bijvoorbeeld, op het moment van publicatie, de trefwoorden "goedkope huurauto" heeft geleid tot Smarter Travel, die een aantal specials met diverse bedrijven weergegeven. Hertz aangeboden $ 30 korting op een wekelijkse huur, terwijl Alamo gaf een gratis upgrade van compacte tot middelgrote.

Hints

  • Autohuur prijzen kunnen verhogen tijdens het weekend en de seizoenen en feestdagen met zware toeristisch verkeer, dus probeer om te reizen tijdens de daluren om meer te sparen.