Hoe maak je een Cat verplaatsen naar een nieuw huis

Katten zijn gevoelige dieren die niet graag plotselinge veranderingen in hun omgeving. Sommige katten zich te vestigen in een nieuw huis snel; Alle katten, echter een week of langer duren passen. Omdat katten zijn zo gevoelig te veranderen, moet katteneigenaren extra stappen te nemen bij het verplaatsen van een kat naar een nieuw huis.

instructies

Hoe maak je een Cat verplaatsen naar een nieuw huis

1 Wijs een kamer van het nieuwe huis om een tijdelijke behuizing voor de kat. De kat moet worden opgenomen in ieder geval voor de eerste nacht in een kamer, zodat hij kan beginnen te wennen aan de geur van het nieuwe huis.

2 Leg een deken of een ander item met de geur van de kat op het, en een unlaundered artikel van uw kleding, in de nieuwe kamer. Wanneer uw kat aankomt, wil je hem zo comfortabel mogelijk te maken. Vertrouwde geuren zal aanzienlijk helpen. Als u een spuitfles van kat feromoon spray (verkrijgbaar bij het aanbod dierenwinkels) hebt gekocht, spuit wat in de kamer voor het brengen van de kat in. Deze spray helpt katten ontspannen.

3 Plaats de kat in zijn carrière en neem hem mee naar het nieuwe huis. Plaats hem in de daarvoor bestemde ruimte, met zijn voedsel, water, kattenbak en speelgoed en laat hem in die kamer 's nachts. Bezoek hem als je kunt om hem te troosten, maar zorg ervoor dat hij niet ontsnappen.

4 Laat de kat uit de kamer en in de rest van het huis. Toezicht houden hem zo, dat hij niet uit het huis krijgt. Laat hem om te zwerven rond het nieuwe huis. Indien nodig, spuit een deel van de kat feromoon spray in verschillende kamers te helpen houden hem kalm.

5 Geef de kat speciale traktaties en zijn extra liefdevol naar hem toe, zodat hij het ​​nieuwe huis met goed eten en liefde associeert.

Hints

  • Het kan tot een week of meer voor de kat om zich te vestigen in het nieuwe huis
  • Nadat je bent verhuisd naar het nieuwe huis, laat uw kat buiten totdat hij volledig is geregeld in het nieuwe huis. En, of en wanneer je naar buiten wil laat uw kat (die ik niet aanraden) ervoor zorgen dat hij wordt bewaakt. Cats zal vaak proberen om hun weg terug naar het oude huis te vinden - ook al is het een paar honderd mijl afstand.
  • Een nieuw huis betekent soms ook nieuwe gevaren voor uw kat. Vergeet niet te lopen door het huis en de tuin om ervoor te zorgen dat ze een veilige omgeving voor uw kat. In het huis op zoek naar bungelende snoeren en scherpe voorwerpen in de muren of vloeren. Buiten, controleer dan of er geen planten, zoals lelies, die giftig zijn voor katten. Controleer ook de garage en kelder om ervoor te zorgen dat de voormalige eigenaar heeft geen reactie muis gif rondslingeren.