Hoe maak je een Hond Kong gebruiken

Hond Kongs zijn goedkoop hard rubber speelgoed met een gat in het midden, waar zet je een traktatie voor uw huisdier. Ze houden honden druk voor een lange tijd, omdat ze een beroep doen op de "jager" instinct. In het wild, zou hoektanden als wolven en coyotes zorgen om elk stuk vlees te krijgen van een bot, zelfs methodisch likken bij het merg binnen. Ze zijn instinctief gewend om te werken voor hun voedsel, in plaats van het geserveerd in een kom.

U kunt uw hond blij met een kong als je spullen als met een verscheidenheid aan voedzaam voedsel.

instructies

1 Zorg ervoor dat de kong is schoon. Was het voorzichtig na elk gebruik, of zet het in de vaatwasser na goed af te spoelen met heet water. Als sommige eten binnen is uitgehard, probeer gieten kokend water door het gat in het midden, zorg dat u zich niet brandt.

2 Stuff met pindakaas of zachte kaas. Doe de kong - nauwe opening naar beneden - op een stuk plasticfolie en druk op pindakaas of zachte kaas in de brede opening.

3 Stuff met kleine stukjes hond koekjes, ontbijtgranen stukjes of blokjes harde kaas.

4 Afwisselende lagen van roomkaas of pindakaas met hardere bits. U kunt ook peuter eten, baby wortelen of gedroogd fruit gebruiken.

5 Maak uw hond werk om het voedsel te krijgen door proppen in de dingen die veel manoeuvreren te halen zal nemen.