Hoe maak je een relatie met een Boogschutter End

Hoe maak je een relatie met een Boogschutter beëindigen. De Boogschutter teken kan een dramatisch teken zijn en als je breken met hem, zal hij de wereld van de manier waarop je hem mishandeld te vertellen. Hij brengt elke fout die je hebt gemaakt. Hij zal familie en vrienden hoe je hem mishandeld, gebruikt hem, hield van hem en liet hem vertellen. Elke positieve punten in uw relatie zal worden verwaarloosd. Probeer deze stappen bij het breken met een Boogschutter teken.

instructies

1 Probeer enkel om te verblijven voor een tijdje na het breken. Want als je Boogschutter ex gebeurt om je te zien met een onmiddellijke partner, zou hij tot de conclusie gekomen dat je het op te zetten langs en de schuld u nog meer.

2 Vertel haar dat je niet kan houden met hen seksueel of fysiek meer. Zeg haar dat ze heeft te veel energie en het is moeilijk om te verblijven op hetzelfde niveau. Ze heeft een partner die bij kan houden, zodat ze deze redenering begrijpen.

3 Handelen vervelen. Net malaise op de bank en vertragen. Word huismus. Boogschutter graag uit en over, en hij raakt betrokken bij allerlei activiteiten. Hij zal niet willen worden met een saaie persoon.

4 Act onzeker. Boogschutter liefde vertrouwen en als je handelt alle paranoïde of onzeker over jezelf en in de relatie, zal ze zeker weg te stappen.

5 Vertonen tekenen van jaloezie en bezitterigheid. Boogschutter tekenen kan deze eigenschap niet staan ​​bij iemand. Vraag hem waar hij was, en met wie en waarom hij er ging. Hij zal de deur uit.

6 Verliezen al interesse in seks. Vertel haar dat je wilt celibatair voor een jaar te zijn. Ze zal worden gegaan in een flits.