Hoe maak je een Nose Hide Pericing

Een van de oudste vormen van body modification is de neus piercing (neusgat of septum). Terwijl een neus piercing een belangrijke verklaring over uw persoonlijke esthetiek kan zijn, kunnen er ook momenten zijn waarop u wilt of nodig hebt om je neus piercing verbergen. Hoewel een neus piercing is een van de meest voorkomende lichaamswijzigingen (vooral bij vrouwen), het is ook de meest moeilijk te verbergen. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om een ‚Äč‚Äčneus piercing te verbergen, vooral voor korte periodes als je iemand liever (een baas of een ouder, misschien) niet te merken.

instructies

1 Sanitize je handen volledig voordat het aanraken van het gebied rond de piercing. Gebruik zeep en warm water om je handen grondig te schrobben en dep ze droog met een schone handdoek

2 Neem je neus ring uit je neus. Haak of ontkurken de ring en trek deze voorzichtig naar buiten. Volgens Bella Online kan een neusring duren tot 12 weken om te genezen. Daarom, als u onlangs gekregen een neusring, of drie maanden niet verstreken sinds je piercing, niet over de ring of stud nemen uit je neus, want er is een mogelijkheid voor het gat om te beginnen om te sluiten.

3 Plaats een niobium neusgat schroef of microbezel neusgat schroef in de beschikbare gat en zet het einde van de schroef. Als je piercing is vooral de nieuwe, kunt u gaan naar de piercing kunstenaar om hem de stud verandert er voor u. Dit zal ervoor zorgen dat je het goed doet en ook voorkomen dat u van het krijgen van een infectie op de piercing website.

Hints

  • Als u niet zeker weet of u de niobium kopen of microbezel schroef aan de stud u op dit moment in je neus te vervangen, overweeg dan het volgende: De niobium schroef kan worden besteld in een tint die identiek is aan uw huid toon, die kan verhullen dat je hebt een neus piercing. De microbezel schroef, aan de andere kant, is zeer klein, en hoewel het niet overeenkomt met je huidskleur, kan het te klein om duidelijk te herkennen als een piercing zijn.