Robot Games for Kids

Robot Games for Kids


Met vaardigheden om taken rivaliserende sommige menselijke capaciteiten uit te voeren, robots blijven een overwegend deel van cultuur en technologie. Robots kunnen vooral intrigeren kinderen, die zich vergapen aan het zien van de film machines, zoals 'Transformers', bewegen en werken als mensen. Om hun robotica interesse verbeteren, kunnen kinderen een aantal robot-georiënteerde games te spelen.

Bouw een Robot Puzzel en Spinner Game

Een spinner bepaalt de volgorde waarin kinderen het bouwen van een 2-D robot in Build eeBoo's a Robot Puzzel en Spinner Game, aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder. Spelers bouwen aan de robot stukje bij beetje, en de speler het afronden van zijn eerste robot wint.

Prinses Natasha Games

AOL Kids 'flash-animatie-serie "Prinses Natasha" spin-off verschillende online-robot vechten spelen, met Zoravian geheim agenten Natasha en Oleg. In "Prinses Natasha: Lake Trouble," spelers proberen frustreert kwaad Uncle Lubek pogingen Natasha om een ​​elektriciteitscentrale te bouwen. Terwijl ontwijken en de bestrijding van robots en drones, de spelers op de "Z" en "X" toetsen te schoppen respectievelijk schieten schijven, en druk op de spatiebalk om hendels te activeren. Spelers druk op de "Up" pijl om te springen, de "Down" pijl om crouch, en de "juiste" toetsen "links" en te bewegen in die richtingen. Het spel eindigt als de spelers verliest drie levens.

In "Oleg: Robot Wrangler," Lubek's robots proberen om de Boofer Brownies magazijn te vernietigen. Als u op de pijltoetsen om te bewegen, de spelers te vernietigen robots door ze te vangen tussen kratten en duwen kooien naar hen. De spelers gaan naar het volgende niveau na het vereiste aantal robots te vernietigen. Het spel eindigt als de spelers verliest drie levens.

"Oleg's Super Secret Fort Smashing Robots" vereist spelers om Lubek geheime fort, van waaruit hij aanvallen lanceert vernietigen. Na het kiezen van een bot speler, spelers druk op de pijltjestoetsen om te bewegen en de spatiebalk om gebouwen te vernietigen. Als spelers al hun energie verliezen, eindigt het spel.

Robot Explorers: een zonnestelsel Race Game

Kinderen reizen door het zonnestelsel en het verzamelen van onderzoek exemplaren in eeBoo's Robot Explorers: een zonnestelsel Race Game. Aanbevolen voor leeftijden 5 en hoger, de spelers racen hun robot rond de zon, het maken van haltes bij alle planeten om elementen voor hun raket lab te verzamelen. Kinderen leren namen van planeten en aanvullende informatie over elke planeet. De eerste speler die haar wetenschap plank te vullen met elk monster wint het spel.

robot Rover

Met de hulp van een Remote Operated Vehicular Errand Runner (ROVER), kinderen ophalen en bezorgen van goederen bij het afspelen van "Robot Rover," te bereiken op de website PBS Kids (zie referenties). Voordat de "Fetch!" programma begint, moeten spelers items om Ruff Ruffman leveren bij Studio G. Spelers mogen de kleur en de wielen van de robot aan te passen, en merkt hoe elk type wiel beter in verschillende omstandigheden werkt. Spelers verzamelen bonus botten langs de weg en de afwerking van het spel als ze alle vijf de levels te voltooien.

Wall-E Video Game

Kinderen beleven momenten van Disney / Pixar's 2008 "Wall-E" film door het spelen van de officiële THQ video game. Kort voor "Waste Allocation Load Lifter Earth-Class," Wall-E bracht honderden jaren de vervulling van zijn robot taken en vindt een nieuw levensdoel na een ontmoeting met zoekrobot Eve. Spelers te helpen Wall-E en Eve vliegen, ras en schieten door gebieden, zoals de woestenijen van de Aarde en de Axiom ruimte cruiser. Langs de weg, spelers gooien kubussen en blast kwaadaardige robots en obstakels als ze reizen door de melkweg.