Hoe maak je een agressieve hond Handle

Hoe maak je een agressieve hond Handle


Ondervinden van een agressieve hond kan eng zijn. Er zijn veel oorzaken van agressie, en helaas kan een hond niet de reden voor zijn toestand te communiceren. Als je een luidruchtige hond tegenkomt, zal de volgende stappen helpen om de situatie om te gaan en het risico op het krijgen van pijn te beperken.

instructies

1 Probeer om de bodem van wat aansporen van deze hond agressie te krijgen. Is hij passief agressief? Is hij te reageren op deze wijze uit angst? Passieve agressie oppervlakken meestal als hij wordt opgesloten in een kennel, een krat of een run. Als je naar hem uit die ruimte te krijgen, zal hij reageren, want hij voelt zich in het nauw gedreven. Een passief agressieve hond zal meestal ontspannen zodra hij niet langer beperkt. Als hij agressief uit die ruimte in de richting van mensen of dieren, dan is dat een ander probleem. Hij kan slecht worden gesocialiseerd, en niet gewend aan andere dieren en mensen. Of hij kon zijn getraind in de bescherming van het werk op een bepaald punt in zijn leven. Doe je best om dit te beperken door te leren zo veel over zijn achtergrond als mogelijk te maken.

2 Leer op een simpele regel te volgen met deze hond, ongeacht de bron van haar agressie. kijk haar nooit in het oog. Dit is als het presenteren van een uitdaging. Als je naar haar op te halen en proberen om een ​​leiband op haar, geen oogcontact te maken. Houd altijd haar in je ooghoeken, zodat u weet wanneer ze gaat om een ​​agressieve beweging te maken.

3 Maak uw lange lijn in een strop aan deze hond uit zijn kennel, of wat dan ook gebied waar hij wordt vastgehouden in te krijgen. Op deze manier houdt u uw gezicht en de handen uit de buurt van zijn mond. Gewoon de strop groot genoeg is, open de poort, laat hem lopen in het en trek zo is het knus. Nogmaals, als hij agressief uit angst, zal hij meestal kalmeren nadat hij uit een afgesloten ruimte.

4 Kijk naar haar op de voet rond andere honden en mensen. Als ze slecht gesocialiseerd, zal ze blijven agressie tonen wanneer ze in contact komen met dieren of mensen die onbekend zijn maakt. Een opleiding kraag komt hier goed van pas, op voorwaarde dat ze vertrouwt je genoeg nu als haar handler, zodat u een op haar gezet. Op deze manier als ze agressie jegens anderen laat zien, dan kun je dat kraag geven een zeer snelle en stevige "pop" om haar aandacht te krijgen, en zeggen: "Nee." Werken haar vaak onder deze omstandigheden, toont haar nieuwe dieren en nieuwe mensen, en het toezicht op haar gedrag. Zorg alleen wel dat je bent altijd in controle, zodat niemand gewond raakt.

5 Wees bereid om te zoeken naar professionele hulp. Als u er niet in slagen in het verlichten van deze hond uit zijn agressie met de bovenstaande stappen, dan moet je een trainer die ervaring in het werken met agressieve honden is te vinden.

Hints

  • Proberen om iemand anders in de buurt als je omgaan met een agressieve hond.
  • Sommige honden zullen altijd agressief van aard te zijn, ofwel omdat ze werden opgeleid die manier, of hebben een aantal trauma's in hun leven. Er zijn reddingen en andere organisaties die op een agressieve hond zal nemen.
  • Als je erg onervaren rond hond, zoek dan professionele hulp voordat je zelfs proberen de behandeling van hem zelf.