Hoe maak je een Cat Overschakelen van Dry om voedsel Wet

Als het idee van de omschakeling van uw kat uit zijn favoriete tas droog voedsel aan een gezondere blik natvoer maakt je ineenkrimpen, gewoon relaxen. Het is mogelijk om de wijziging door te voeren zonder al te veel verstoord om uw kat. De wijziging zal leiden tot een gezondere dieren, niet alleen nu, maar ook in de toekomst als uw kat leeftijden. Veel katten voedingsdeskundigen zijn het leiden van een trend in de richting van het voeden minder droog kattenvoer te helpen bij het voorkomen van chronische nierproblemen bij ouderen jaren een kat (zie onderstaande link). Sinds zijn zo moeilijk in te schatten hoeveel water je kat drinkt elke dag, het maken van de overstap naar natvoer helpt ervoor te zorgen meer water in de kat diet.In het wild, katten jagen naar een prooi. Na het maken van hun vangst, zullen katten bijna elk deel van het dier te eten. Wat veel kattenbezitters zich niet realiseren is dat katten absorberen bijna al het water dat ze nodig hebben om te overleven van hun prooi. De perfecte combinatie van eiwitten, water, vetten en voedingsstoffen zijn te vinden in de buitenlucht prooi. Het is niet zo eenvoudig met een blik of zak kat food.Cats zijn obligate carnivoren wat betekent dat ze nodig hebben spier-gebaseerde vlees in hun dieet. In een optimale situatie, zou een kat het verkrijgen van water uit deze vlees. Wanneer we een kat uit het wild en zet ze binnen, verwijderen we een van de belangrijkste waterbron. We moeten om het te vervangen. Veel dierenartsen en voedingsdeskundigen zijn nu overwegen of droge cat chow heeft bijgedragen aan de toename van nierfalen bij oudere katten. Het is zeker iets om te overwegen. Daarnaast is het belangrijk om de ingrediënten in cat chow overwegen. Droog kattenvoer bevat koolhydraten in overvloed, wat vaak leidt tot een zwaarlijvige kitty. U zal worden gericht op het volledig te stoppen gratis voederen droog voedsel en het regelen van uw kat op een 2-maal per dag nat voer schema. Je moet hun voedsel geleidelijk veranderen. Katten kunnen niet tolereren honger, dus als uw kat is erg bereid om een ​​verandering te maken, de verandering in een langzamer tempo, totdat hij het nieuwe voer accepteert. Vergeet niet dat natvoer niet uit kan blijven langer dan een uur. Ongebruikte delen moeten worden afgedekt en gekoeld.

instructies

Hoe maak je een Cat Overschakelen van Dry om voedsel Wet

1 Begin met het voeden van een eetlepel natvoer als een traktatie voor 3-4 dagen. Maak een big deal van dit evenement. Uw kat zal snel beginnen op zoek naar uit!

2 Zorg ervoor dat u de natte voedsel verspreid over de bodem van de kattenvoer schotel. Pureer het plat met een vork. Je probeert om uw kat te leren om langzaam te eten en dit moedigt hen meestal om hun tijd te nemen tijdens hun maaltijd. Veel katten schrokken deze nieuwe "behandelen" en belanden braken uit te snel te eten.

3 Verlaag het volume van droog kattenvoer met ¼ en een natte voedsel serveren in de ochtend (probeer 1/4 kan). Doe dit voor 3-4 dagen. Vergeet niet naar boven uit dat droogvoer kom. Je probeert om uw kat te leren om slechts twee keer per dag te eten, niet wanneer hij wil.

4 Verlaag het volume van droogvoer door ½ voor de komende 3-4 dagen. Feed ¼ blikje nat voer in de ochtend en begin je ¼ kan 's avonds voeden.

5 Verlaag het volume van droog kattenvoer door ¾ voor de komende 3-4 dagen en het verhogen van de ochtend het voeden van een half blikje natvoer. Ga verder met je ¼ kunnen voeden 's nachts.

6 Stop de droge kattenvoer compleet. Feed ½ kan nat voer van in de ochtend en ½ kan in de avond. Als uw kat is uiterst zielig over het verlies van zijn knapperig droog eten, probeer geven hem slechts 4 eetlepels om de paar dagen. Uw doel is om de kat naar een gezondere dieet dat voornamelijk bestaat uit nat voer. Als je niet kunt krijgen, ongeveer 20 procent droge voeding en 80 procent natvoer is geweldig voor uw kat.