Hoe te verwijderen Blackberry Stains

Hoewel ze zijn lekker en voedzaam, veel moeders bang blackberry seizoen als gevolg van de talloze kledingstukken die zijn geruïneerd door blackberry vlekken. Stop vrezen bramen en gaan houden het uiterlijk en de smaak van deze lente bessen door de controle van deze vlekken, zodat ze nog een mooie jurkje of speeltijd outfit niet kan ruïneren.

instructies

1 Reageer snel. Zodra u de BlackBerry vlek ziet, neem het item van de kleding en onmiddellijk behandelen. Niet wassen of drogen, omdat dit de vlek zal stellen.

2 Kook een ketel water. Het water moet zo heet mogelijk te zijn, en niet bewegen totdat de ketel wordt fluiten om aan te geven dat het water op de kook.

3 Strek de gekleurde stof over de gootsteen. Het moet zo strak mogelijk zijn. U kunt hulp krijgen bij deze om de stof strak te houden, maar zorg ervoor dat er geen vingers of handen onder de stof of in een deel van de gootsteen.

4 Giet het kokende water rechtstreeks via de vlek. Hoe meer je giet door, hoe beter. U zult de vlek verlichten zoals u spoelen te zien.

5 Behandel de blackberry vlek (of wat er nog van over is) met citroensap. Knijp vers citroensap op en via de vlek.

6 Droog het kledingstuk in de zon. Natuurlijke vlekken zoals Blackberry vlekken reageren het best op natuurlijke behandelingen. Zonlicht daadwerkelijk zal trekken de vlek uit.

7 Eindig met een schar van niet-gel whitening tandpasta. Wrijf het in de vlek. Spoel en laat het materiaal drogen in de zon weer. Op dit punt moet de vlek volledig verdwenen.