Het indienen voor Child Support & Custody in Utah

Het indienen voor Child Support & Custody in Utah


Het indienen voor steun voor kinderen en bewaring in Utah moet u juridisch advies te verkrijgen, te onderhandelen over een schriftelijke echtscheidingsconvenant en bestanden die overeenkomst met andere papierwerk online. Daarnaast bent u verplicht om een ​​cursus over echtscheiding en kinderen.

instructies

1 Maak kennis met uw echtgenoot in de aanwezigheid van een juridisch bemiddelaar of advocaat.

2 Onderhandelen over een schriftelijke echtscheidingsconvenant. Kies een voogdij regeling en kind te ondersteunen plan.

3 Toegang tot de Online Hof Assistance Program (OCAP), die beschikbaar is op de Utah State Courts website.

4 Vul het OCAP. Volg de aanwijzingen zorgvuldig en geef de voogdij en ondersteunen voorwaarden van uw schriftelijke echtscheidingsconvenant waar mogelijk.

5 Woon een vereiste twee uur durende les over echtscheiding en kinderen om uw archief te voltooien.

Hints

  • Utah biedt drie soorten voogdij arrangementen. Een daarvan is enige wettige en enige fysieke bewaring, waarvan één fulltime ouder en een part-time ouder aanwijst. De fulltime ouder verhoogt het kind en maakt alle belangrijke beslissingen ouderschap. De deeltijd-ouder is toegestaan ​​om het kind te bezoeken op afgesproken tijden. Een tweede voogdij regeling is gezamenlijke juridische en gezamenlijke fysieke bewaring, welk kind tijd en ouderschap beslissingen verdeelt gelijkelijk over de ouders. De andere is gezamenlijke voogdij en enige fysieke bewaring, die bijna hetzelfde als de enige wettige / enige fysieke bewaring is. Het enige verschil is dat in de gezamenlijke juridische / enige fysieke bewaring beide ouders ouderschap beslissingen.
  • support kind is gebaseerd op gecombineerde ouderlijk inkomen, opvoeding van kinderen kosten en medische verzekering de kosten. Beide ouders moeten het kind financieel te ondersteunen, hoewel de part-time ouders ondersteuning besteedt aan de fulltime ouder.
  • Een verzoek tot echtscheiding moet worden ingediend bij de Utah State Courts alvorens gebruik te maken van OCAP een schriftelijke echtscheidingsconvenant te dienen.
  • Als de ouders niet een volledige overeenstemming over het gezag en ondersteuningsplannen te bereiken, een rechter maakt een plan voor hen. Hetzelfde geldt voor paren die geen schriftelijke overeenkomsten te maken.
  • OCAP is een online tool die gebruikers in staat stelt in te vullen en in te dienen alle echtscheidingen vormen - met inbegrip van steun voor kinderen en bewaring vormen - in een vergadering. Het is voorkeursmethode de Utah State Rechtbanken 'voor het indienen van papierwerk.