Hoe maak je een relatie met een Weegschaal End

Hoe maak je een relatie met een Weegschaal beëindigen. Breken met een Weegschaal kan een uitdagende en zenuwslopende ervaring. Het is de meest dramatische teken uit de zodiacs en er misschien zenuwinzinkingen en psychodramas aan het einde van een relatie. Weegschalen zijn het moeilijkst teken in de dierenriem te breken met omdat ze altijd een partner nodig. Ze zullen altijd vragen en de noodzaak om te weten waarom je breken met hen.

instructies

1 Verlof. Nadat u hebt gebroken, is het geen goed idee om te verblijven in de directe omgeving, want die zijn hand door de break-up zal alleen maar erger maken. Het is het beste om op te staan ​​en maak de pauze ambtenaar.

2 Noemen haar moeder of beste vriend en haar te laten weten dat u splitsen. Deze actie zal de weegschaal iemand om op te leunen anders dan je geeft en kan helpen haar sneller te herstellen van de relatie.

3 Introduceer hem aan iemand die een mogelijke match zou kunnen zijn. Weegschalen haat enkel te zijn en altijd willen een partner in hun leven. Hij zal altijd willen een onmiddellijke vervanging. Geef hem iemand voor je klaar als je weggaat.

4 Act verspreid en instabiel. Weegschalen zijn het teken van de omvang en proberen te worden afgewogen in het leven met relaties, carrière en zichzelf. Als je hier een minuut en verdwenen de volgende, zou ze beginnen te verliezen interesse.

5 Ga weg voor bepaalde tijd. Een weegschaal wil dat zijn partner naast zich te allen tijde. Be verre, opstijgen voor zaken of familie nu en dan zien. Hij zal beginnen te voelen verwaarloosd en zoek naar aandacht elders.