Hoe te drukken Sugar Cane

Hoe te drukken Sugar Cane


Persen van suikerriet om suiker te halen is gegaan op meer dan drie eeuwen. Dertien miljoen ton suikerriet wordt verbouwd in Louisiana elk jaar, volgens de Amerikaanse Sugar Cane League. In het verleden werden dure suikerriet persen moeten drukken suikerriet. Aangezien de gemiddelde persoon doet een van deze liggen thuis, is er een oplossing. U kunt op uw eigen suiker met behulp van reguliere huishoudelijke apparaten. Suikerriet is beschikbaar op lokale biologische supermarkten.

instructies

1 Was een suikerriet stengel in koud water. Verwijder alle vuil en vuil van buiten het suikerriet. Suikerriet stengels zijn lang. Clean één stengel op een moment.

2 Snijd de suikerriet tot 2-inch brokken met een slagersmes. Kleinere stukken suikerriet gemakkelijker te malen. U hoeft niet naar de harde schil van het suikerriet te verwijderen. De zeef zal de deeltjes te verwijderen.

3 Plaats de 2-inch brokken suikerriet tot een blender. Giet 1 kopje gedestilleerd water in de suikerriet mengsel. Gedestilleerd water behoudt de zuiverheid van de suiker.

4 Meng de suikerriet stukjes met behulp van de instelling "vloeibaar maken". Suikerriet mengsel een grote hoeveelheid suiker.

5 Giet het suikerriet mengsel door een fijne zeef in een pot. De filter verwijdert kleine deeltjes van de steel en andere ongewenste deeltjes.

6 Kook de suikerriet mengsel op een middelgrote hitte setting voor twee uur. Het water verdampt uit de suikerriet mengsel. Een dikke stroop suiker blijft.

7 Bewaar de siroop in een glazen pot. Gebruik de stroop voor uw recepten.

Hints

  • Om suikerkristallen te maken, een onderdruk en een centrifuge nodig.
  • Suikerriet stengels kunnen moeilijk te snijden zijn. Oefen druk uit op de bovenkant van het slagersmes met de palm van uw hand om de suikerriet stengel te snijden. Niet vingers in de buurt van het slagersmes te plaatsen.