Houston, Texas Hotels met Roken Toegestaan

Houston, Texas Hotels met Roken Toegestaan


Houston, thuisbasis van sport favorieten zoals de Astros, Rockets en Texanen, is de grootste stad in Texas en een toeristische attractie voor bezoekers uit de hele wereld. Hotels in de regio Houston bieden een scala aan voorzieningen om hun gasten; hoewel veel bieden alleen rookvrije kamers, sommige hotels in dit gebied nog ruimte opties voor degenen die roken.

Hilton Houston Hobby Airport

Houston's Hilton hotel, gunstig gelegen op een halve mijl van de Hobby Airport, biedt roken en niet-roken kamers met kingsize en tweepersoonskamers of afzonderlijke suites, die allemaal een Serta matrassen bedekt met donzen dekbedden en kussens. Gasten kunnen tijd doorbrengen loungen in het zwembad, oefenen in de fitnessruimte of een vriend uitdagen voor een potje pool. Gasten kunnen ook deelnemen aan 's avonds cocktails en een gratis hors d'oeuvres in de lounge of dineren in een van de andere restaurants op het terrein.

Hilton Houston Hobby Airport
8181 Airport Boulevard
Houston, TX 77061
713-645-2251
hilton.com

Inn At The Ballpark

The Inn At The Ballpark Hotel, gelegen direct aan de overkant van Minute Maid Park, biedt een sfeer waar sporters van alle leeftijden kunnen ontspannen en voel je vrij om te roken in hun kamer op de zevende verdieping of in de lobby. Met de on-site eetgelegenheden, en Vic en Anthony's Steakhouse naast de deur, kunnen de gasten genieten van een informele maaltijd voordat u naar het spel of sightseeing. Speciale in-room pakketten, inclusief champagne, aardbeien, kaas en vers fruit, zijn beschikbaar op aanvraag.

Inn At The Ballpark
1520 Texas Avenue bij Crawford St.
Houston, TX 77002
866-406-1520
innattheballpark.com