Hoe krijg ik mijn kinderen naar Listen to Me & Respect Me?

Hoe krijg ik mijn kinderen naar Listen to Me & Respect Me?


Wanneer je zwanger was, heb je waarschijnlijk gedacht alle mijlpalen en leuke tijden je zou ondervinden met uw kinderen. U waarschijnlijk niet factor in de dagen dat je niet zou genieten van een moeder helemaal niet, echter. Ouderschap is hard werken, vooral als je niet hebt geoefend gezond, aangepast aan de leeftijd discipline op een regelmatige basis. Het aanpakken van gedragsproblemen zo spoedig mogelijk zal helpen herstellen van uw rol als verantwoordelijke volwassene. Het zal ook dwingen respect van je kinderen en zorgen voor wat vrede en vreugde terug naar uw familie routine.

instructies

1 Act als een ouder, niet een vriend. Het is jouw taak om uw rol als de autoriteit cijfer vast te stellen. Als je altijd gedragen als een buddy aan uw kinderen, zullen ze je kwalijk als je in te stappen en de rol van strenge man.

2 volgen door met uw straffen en te voorkomen dat loze bedreigingen. Als je nog nooit dwingen je straffen of volgen door met uw waarschuwingen, u uw kind aan te moedigen om het ongewenste gedrag te herhalen. Op termijn zal je kind leren dat je bedreigingen niet gewicht te dragen.

3 Talk in plaats van geschreeuw. Leg uit waarom het gedrag van je kind niet geschikt is. Als uw kind niet reageert, overgaan tot een waarschuwing. Als hij nog steeds niet reageert, plaatst hem in een time-out gedurende één minuut per elk jaar van zijn leeftijd. Als hij uit de time-out, plaats hem terug in, zonder met hem te communiceren. Blijven doen totdat hij serveert zijn time-out.

4 intrekken privileges als uw kind is te oud voor een time-out. Maak uw regels en verwachtingen duidelijk uw tiener kinderen, bijvoorbeeld, en de gevolgen van ongepaste gedrag te bespreken. Zorg ervoor dat de gevolgen zijn niet levenslang, echter. Als u uw kind de grond voor het leven, heeft hij geen prikkel om zijn gedrag te veranderen, want als hij al gaat worden in de problemen voor het leven, zou hij net zo goed doen wat hij wil.

5 Deel de discipline even tussen partners. Als je altijd langs de discipline af naar de andere ouder, zullen uw kinderen u niet zien als iemand die ze moeten of respect te luisteren. Communiceer met je partner, zodat jullie beiden vrij uitdelen discipline, consequent en even.

6 Plan genoeg gestructureerd spelen en de activiteit tijd, zodat uw kinderen niet handelen uit als gevolg van frustratie of verveling. Deelnemen aan één-op-één keer met je kinderen zal ook voorkomen dat ze betrokken zijn bij wangedrag ontworpen om uw aandacht te krijgen.

7 Erken de gevoelens van je kind. Laat uw kind uiten zijn zorgen. De praktijk een goede luisteraar, zodat uw kind weet dat u zijn gevoelens rekening te houden bij het nemen van beslissingen. Blijf niet stilstaan ​​op een slecht moment. Praat erover, knuffel en verder gaan.

8 Houd uw handen af. Spanking stuurt gemengde berichten over de juiste manieren om te gaan met conflicten en leert kinderen om te reageren op problemen met geweld. Spanking doet ook weinig om kinderen over de juiste gedrag te leren.