DIY Pew Decorations

Pew decoraties op een kerk kan worden gebruikt voor speciale diensten, of voor een bruiloft. U kunt een professionele bloemist versieren de kerkbanken met bloemen of lint; U kunt echter ook sieren de kerkbanken uzelf met een paar leveringen uit uw lokale ambachtelijke winkel.

Flower Kegels

Trace grote borden op stukken van de zestien-by-zestien inch decoratieve scrapbook karton. Een eenvoudiger karton zal best uit te zien als je van plan bent om de kegels te vullen met kleurrijke bloemen. Een patroon karton kan worden gebruikt als je gaat om witte of crème gekleurde bloemen gebruiken.

Knip de cirkels van uw karton en rol ze in de kegels. Dit kan een beetje oefening duren voordat u in staat om een ​​goed gevormde kegel te krijgen. Sluit de kegel samen met ambachtelijke lijm. U kunt de kegels samen met een wasknijper houden terwijl de lijm droogt.

Snijd een twaalf inch lengte van lint voor elke kegel en maak een lus met het. Nieten de uiteinden van het lint in de achterkant van elke kegel. U kunt ook wrap een lengte van lint rond elk kegel, met lijm om het te beveiligen, voor een decoratief tintje.

Vul het kegels vlak voordat ze op de kerkbanken om de bloemen uit verwelking te voorkomen voordat uw ceremonie of dienst. Mooie zijden bloemen zijn ook een goede optie voor het vullen van deze kegels.

Pew Bows

Gebruik een drie-yard lange stuk van drie inch breed lint die draad gebouwd langs de randen van het lint heeft. Vanaf twee voeten op de lengte van de band beginnen te lussen die zijn 2-3 cm in hoogte te vormen. Doorgaan met deze lussen te vormen, draaien en knijpen het lint als je gaat. U wilt dat de lussen een soort halve bol te vormen. Als je twee voeten van lint, moet u een lengte van bloemen draad om rond te wikkelen al uw loops, die ze op hun plaats en samen. Je moet ook twee staarten die welke, per twee voet lang hangen onder aan de boeg. Gebruik een kerkbank haak of een korte lus van lint om de kerkbank bogen hangen.

frames Mementos

Een zeer eenvoudige kerkbank decoratie wordt omlijst herinneringen. U kunt gedroogde bloemen frame, foto's - of, voor een huwelijk, overweeg ticket stubs of andere items die zijn herinneringen van je relatie. Bevestig een twaalf inch lintlengte gemaakt in een lus op de achterkant van de beeldframes zodat ze kunnen worden opgehangen aan de banken. Lichtere fotolijstjes zal beter zijn voor deze werken, zodat het lint hen kan houden. U kunt beslissen over een thema of elke bank kan een ander soort ingelijst aandenken te hebben.