Hoe maak je een kleine vissersboot Build

Hoe maak je een kleine vissersboot Build


Zou het niet mooi zijn als je zou kunnen trekken naar uw favoriete visplek en lossen van een vissersboot uit de top van uw auto in plaats van vissen vanaf de bank? Stoppen met dromen en beginnen met de bouw. In twee weekenden kunt u een aantal gemakkelijk ingekochte materialen te nemen en het bouwen van een kleine houten vissersboot die overal op de bovenkant van uw auto kan worden genomen.

instructies

Knip en de voorbereiding van de onderdelen

1 Neem een ​​blad van triplex en zet het op de top van de twee schragen voor ondersteuning. Breng de plannen om de multiplex met behulp van het potlood. Eindig het overbrengen van de plannen met behulp van het tweede blad van triplex.

2 Gebruik de decoupeerzaag aan de zijkanten, achtersteven, bodem knippen en buigen stukken van de boot van de multiplex. Er zullen vijf stukken.

3 Meng een kopje epoxy volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Met een penseel de epoxy toepassing op de houten onderdelen zoals het aanbrengen van verf. Laten drogen gedurende ten minste twee uur.

Bouwen van de boot

4 Boor kleine gaten langs elke zijde van de stukken hout. De gaten dienen 1 inch van de rand van het hout op afstand 4 naast elkaar.

5 Hoe maak je een kleine vissersboot Build

Gebruik de plastic banden met steek de de zijkanten, boog en achtersteven naar de bodem. De stukken hout zal nu het uiterlijk van een boot met plastic banden te steken.

6 Meng een kwart van de epoxy met voldoende zaagsel naar een lijm met de consistentie van pindakaas vormen. Breng het hout / epoxy lijm op alle naden aan de binnenkant van de boot met een spatel. De lijm moet ongeveer 2 inch breed en 1/2 inch diep langs het midden van elke naad.

7 Breng een strook van glasvezeldoek langs elke naad. Leg de stof langs de naad en epoxy oefenen op de stof tot het nat door. Even laten drogen voor acht uur. Verwijder de plastic banden.

8 Zand de boot tot een gladde massa binnen en buiten. Verf of lak zoals gewenst. Lanceer en controleer op eventuele lekken. Lekken kunnen worden gerepareerd met epoxy / houtlijm.

Hints

  • Hoe meer zorg schuren van de boot vlot voor het schilderen des te beter de boot eruit zal zien.